Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet Budapesten (lehetőleg a közepén) nyomtatatni vastag papírra/karonra -esküvői meghívóhoz?
Sziasztok,
Az esküvői meghívókat szeretném részben magam csinálni, de mivel nincs megfelelő nyomtatónk magát a szöveg nyomtatását szeretném valahol megcsináltatni. (Ahol eddig kérdeztem fénymásolós üzlben azt mondták, hogy nem valószínű, hogy meg tudják csinálni) Segítségetek előre is köszönöm.
Én is saját magam csináltam az esküvői meghívónkat.
Az esküvői meghívó alapja az úgynevezett selyemfényű papír. Elvileg minden normális papírüzletben kapható. Mi az, hogy megfelelő nyomtató?
a kérdező egy szóval sem állította Kőbányát???
Szóval a Copy Generál ideális.Van egy csomó fajta karton, fényes, matt, márványos.
Vagy a kartont már megvetted?
Na most én írtam a Kőbányát... Gyerekek kicsit tájékozódjatok légyszi... Budapest mértani közepe Kőbányán van. És mivel a kérdező azt írta, hogy "lehetőleg a közepén" gondoltam ő is tudja, hogy Kőbánya a közepe...
Tessék egy kis segítség [link]
aranyos ez a Kőbányai dolog:)
na, én meg a "mi aza a "megfelelő nyomtató"-ra reppennék rá.
A megfelelő nyomtató az, ami legalább 280g-os kartont elvisz. De ez a minimum. És bizony mondom, nagyon kevés az ilyen, főleg, ami csak úgy otthon, a számítógéphez csatlakozva porosodik. Tudni illik, egy meghívónak tartásának is kell lennie, hogy a megörvendeztetett, aki a kezébe veszi, ne úgy érezze, mintha toaletpapírt fogna.
És oda már kell a 280 g. Tehát, ha tényleg odafigyelsz a kivitelre, akkor a papír vasatgságát is figyelembe kell venned. Papirex Kft. egyedi meghívókat is készít, kis szériában is . XIII kerület -a város másik közepe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!