Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülinapi meglepetésnek akarom az esküvőnket a barátomnak. Egyedül is be tudok jelentkezni, lefoglalni az időpontot a polgári szertartásra az ő papírjaival, vagy neki is muszály ott lenni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 17:10
11/14 anonim válasza:
szerintem nem ari ötlet! Semmi esetre sem tanácsolnám!! Magam részéről felháborítónak tartanám, én biztos kiakadnék tőle! Egy közös dolgot nem sajátíthatsz ki magadnak, hogy azt te adod ajándékba. Még a gondolat is, hogy ilyen valakinek az eszébe jut -elborzaszt.
Amúgy pedig tolakodó. Ha eddig nem történt meg, annak biztos megvan az oka. Eljön az ideje, -ha eljön:)
12/14 anonim válasza:
Én speciel nem örülnék egy ilyen szülinapi meglepinek.
De neked se túl rózsás a helyzeted, ha annyira akarna, elvenne magától, a 2 tanús esküvő ingyenes, csak a felhajtásért kell fizetni.
13/14 anonim válasza:
A vmi esküvőnk az én szülinapomon volt szebb ajándékot nem is kaphattam volna de azért még is amikor megszületett a kicsikénk!Mikor lesz a nagy nap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!