Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül manapság egy "szolid" esküvő kb.40 fő részére?
templom, rendezvényterem, kaja pia, kameraman, meg valami zenész alakulat (stb.).
semmi extra, mindenből a legalapabb kivitel.
Ja és mindenképp pontozzátok le azt aki szerint a semmiből nem lehet kihozni egy normális esküvőt, ha igények is vannak, mert gondolom finom kaját szeretnétek enni, olyan videóst aki nem a cipőtök sarkát veszi fel, olyan fényképészt aki jó képeket csinál..stbstb..Ha nincs pénzetek akkor adjatok lejjebb az igényekből, mert nem fog menni egyszerre, hogy olcsó is legyen és minden legyen, és az persze minden frankó legyen. Van különbség az 5000 és a 10.000 forintos menü között.. és egy turkálós menyasszonyi ruha se lesz ám szép..
Nekünk 50 fős esküvőnk volt, semmi luxus, semmi rongyrázás, mégis több mint 2 millió volt, mert nekem is voltak igényeim..és nem turkálós menyasszonyi ruhát akartam, nem szar kaját, és kókler szolgáltatókat, hanem olyat aki jó, ha már egyszer esküvőt tartok..szóval szerintem vagy adjatok le az igényekből, vagy gyűjtsetek még pénzt..ez a helyzet ha tetszik ha nem..
Esküvő 30 fővel. Étteremben, levessel, bőségtállal. 120 volt a kaja + fogyasztás után az ital 55 ezer.
Vittük az esküvői tortát, rendeltem mingont és sütöttem 4 féle süteményt. Mindenből bőségesen volt.Anyum hozott 1 tortát és a hugom barátja még 2-t.
Gyűrű nélkül az egész (ruhák,meghívók,étterem,vendégvárásra italok,üdítők,anyakönyvvezető,menyasszonyi csokor, szülő köszöntő csokrok+italok,autóra virág +dekor, fotós (ismerős jött 15 ezerért), menyasszony kiegészítők fátyol,hajdísz,legyező,retikül, meg még ami ép nem jut eszembe. 500.000 ezer Forintban állt meg.
Az szertartásért 16ezret kellett fizetni + a saját zene lejátszása is volt még vagy 5 ezer .
Gödöllőn volt augusztusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!