Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék álomszép ruhát bérelni az esküvőmre de a plafon amit erre szánni tudok 100 000ft. A métetem 44-es ebben a méretben nem látok sehol olyat amit imádnék. Szerintetek melyik szalonba érdemes bemenni?
17-es a kárörvendő hozzászólásod nem talált, ugyanis az esküvői ruhaszalon, nekem csupán hobbi. Azaz, lefordítom: Nem fogok tönkremenni, még akkor sem ha ez veszteséges lenne, de megnyugtatlak nem az, úgyhogy a rosszindulatú jövendöléseddel másnak brillírozz. :)
Ezen kívül máshol is vannak érdekeltségeim, és egy főállásom. Úgyhogy ezzel most jó nagy kapufát lőttél.
Hát kb, mint te, aki majd aztán jól odamondod a tutit, hogy én - teszerinted - "kikből élek". ;)
Szerintem meg törődj a magadéval.
na menjetek ti a büdös francba a mangalicázásotokkal!
Van halvány lövetetek arról, hogy milyen szinten tud ez mély sebet vágni egy nőn??? Tisztában vagytok egyáltalán azzal, mit takar a 44 méret??? De most komolyan, hogy lehetnek 'emberek' ilyen szinten megalázóak egy idegennel szemben???
SZÉGYEN!!!
Néha nagyon undorítóak tudtok lenni... egy 44-es méret abszolút nem kizáró ok, ha valaki gyönyörű ruhát szeretne.
Én is 44-46-os méret vagyok, és igenis találtam gyönyörű ruhát, és nem keresgéltem hosszú hetekig. Az első szalonba ahova bementem - megyeszékhely- találtam. Igaz, hogy nem 100.000-ért, hanem 180.000-ért, de nem a mérete miatt volt ennyi, hanem mert új kollekció, és én viselem először.
Ez lenne:
Miért kell elvenni a kedvét a menyasszonynak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!