Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék álomszép ruhát bérelni az esküvőmre de a plafon amit erre szánni tudok 100 000ft. A métetem 44-es ebben a méretben nem látok sehol olyat amit imádnék. Szerintetek melyik szalonba érdemes bemenni?
44-es méret! :O
Hát először is fogyjál le talán.
Akkora méretben csak az anyag 200.000.- Ft. lol
Ennyiért leginkább sehova.
Érdi szalon vagyunk, és naponta járnak be hozzánk ilyen kérésekkel, össze-vissza fogdossák a ruhákat, pocskondiázzák. Múltkor egy ilyen kiverte a hisztit, hogy miért nincs a kinézett fazonból, csak 38-as méret. Mondjuk mert az a fazon leginkább 38 max 40-nek áll jól, ezért nem is készítenek nagyobban. De ha finoman értésére adom, még neki áll feljebb. Ezt a delikvenst inkább kiutasítottam, megmondom őszintén.
De látom másoknak is voltak hasonló tapasztalataik, úgy látszik ez elkerülhetetlen.
44-es alkat, lehet szépelegni, de az nem egy sovány tipus, valljuk be.
Ez a beírásod utolsó erős csúsztatás. Azért mert te ezt olvastad ki a mondataimból én nem tehetek.
Egyébként pedig nem eladó,hanem tulajdonos. És ha azt látom,hogy direktben összetaperolják a kölcsönzési áron is 350.000.-Ft.-os ruhát,bosszúból,mert nincs annyija,hogy megengedje magának,hogy elvigye,azért igenis szólni fogok. Mert nem neked csinál kárt,hanem NEKEM,és azt senki nem fogja nekem kártéríteni.
44-es méret pedig nem sovány ha tetszik,ha nem. Van molett részleg,ott kell válogatni 100 ezerért a szerényebb modellek között.
Ne gyere. Jaj de kib.szol velem! Jobb is,ilyen ki ha én nem stílusú, én nem tudom hogy mit imádnék mentalitásu spúrokkal egyébként is tele a padlás.
Azért 67 %-os mielőtt más stílusát firtatod, az meg a te szegénységi bizonyitványod, ha szerinted rendben lévő dolog bemenni egy szalonba, és ledegradálni az ott lévő ruhákat. "Lehet, hogy azért pocskondiázzák a ruhákat, mert nem szépek". A szépség mindenkinek szubjektív, lehet ami neked nem tetszik másnak álomruha, másnak meg mondjuk a te ruhád nem szép. Nekem nincs esküvői szalonom, de ha lenne őszintén szólva én sem tűrném el ezt a fajta viselkedést, és rövid úton röptetném a "kedves" kuncsaftot, mint macskát sz...ni.
Tévhit, hogy egy szolgáltatónak mindenféle viselkedést tolerálnia kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!