Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenhol ilyen sokat kérnek a templomi esküvőért?
13:43-asnak:
Van olyan is, hogy polgári esküvő!!!!
Ha a költségvetési szerv vagy az egyházi intézmény a 33. § (4) bekezdésében szabályozott tevékenységét ellenértéknek nem minősülő támogatásból látja el, e tevékenysége körében mentesül az e §-ban, illetve a 70. § (1) bekezdésében szabályozott bizonylatkiállítási kötelezettség alól.
Erre hivatkozva nem ad.
Nem mindenhol. Mi először a katolikusokhoz mentünk, de én nem vagyok katolikus csak a feleségem. A pap először azzal kezdte, hogy 20ezer forint lesz, aztán elkezdett veszekedni, hogy majd utána lesz ennek nézve, hogy én miféle vagyok, meg erről jegyzőkönyvet kell írni, meg mit képzelünk egyáltalán, és majd ki lesz ez derítve, meg már rángatta a karját a feleségemnek.
Én mondtam, hogy itt nem esküszünk, inkább nem kell isten áldása se, de csoda, hogy nem vertem be a pap képét.
Aztán átmentünk az evangélikusokhoz, ott szépen elmondták mi hogy lesz, és mikor megkérdeztem, hogy mennyibe kerül ez nekünk, akkor mondták, hogy Isten áldása nem kerül pénzbe, a perselybe dobhatunk, ha gondoljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!