Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téli, nyári, őszi, tavaszi esküvő? Ki milyet választana és miért?
Régebben mindig úgy voltam, hogy ha esküvő, az csakis nyáron. Egyrészről mert sokkal jobb úgy mulatni, hogy a násznép nem fagy meg, hanem nyugodtan kimehet az udvarra az éjszaka közepén szoknyában. Másrészről meg, falusi lagzit szerettem volna (szeretnék?) és hát nyáron azért terem a paradicsom, paprika stb... vagy ha meg is kell venni, olcsóbb mint télen.
Most viszont szöget ütött a fejembe egy téli esküvő. Tudjátok, decemberben, hóesésben... Plusz nagyon tetszenek a téli menyasszony ruhák. De hát azt szinte lehetetlen "megcsinálni", hogy minden tökély legyen télen (gondolok itt a hóesésre <és igen, tudom hogy nyáron meg pont azon a napon is lehet vihar>).
Viszont az őszi dekorációk meg olyan szépek lehetnek! A sok sárga, piros... tökök mindenfelé... olyan szép.
Egyedül talán a tavaszi az, ami nem vonzz annyira. Elvégre akkor az idő is olyan, amilyen.
Nektek melyik a kedvencetek és miért? Milyet választanátok ha lehetne? Esetleg nektek milyen esküvőtök volt? Olyan volt, mint ahogy elképzeltétek? (pl télen hóesés)
Párom télen született,én ősszel. így egyik sem...
Jun 22-én jöttünk össze az még nem olyan meleg. Bár tavasz elején csodás lenne ! :) Tavasz eleje,esetleg jun 22 az évfordulonk napján :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!