Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtti depresszió! Miért van ez?
Figyelt kérdés
Elvált vagyok, most megyek majd másodjára férjhez. A jelenlegi párom csodálatos ember, szeret valósággal imád. De most megijedtem. Megijedtem az esküvőtől... Félek, hogy elrontok valamit... Most minden olyan szép, az életünk valóságos álom. Nincs sok pénzünk, de olyan harmónia, szerelem, békesség vesz körül minket, amire mindig is vágytam. Most viszont nagyon félek... Félek, hogy az esküvő után valami meg változik, és a jelenlegi hangulat elmúlik... Másnál is van ilyen?2010. márc. 20. 10:07
11/14 A kérdező kommentje:
Nem anyagi dolgok miatt. Szeretnénk törvényesen is egy pár lenni.
2010. márc. 20. 14:59
12/14 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt? Nem lehet, hogy attól félsz, még korai lenne? Szerintem nem vagy magadban eléggé biztos, félsz, hogy az első is tönkrement, lehet ez is arra a sorsa jut. Ezeket kéne megedben tisztázni.
14/14 anonim válasza:
Ha 1 évvel később esküsztök, amikor már elrendezted magadban a dolgokat, akkor sincs semmi. Nem kell kapkodni. Akkor is ugyanolyan törvényesen egy pár vagytok, ha nincs esküvő (még), senki nem fog rátok rossz szemmel nézni emiatt... Fontos, hogy biztos legyél magadban és ne félj, mert ha szorongással indulsz neki az tényleg okozhat gondokat, amit aztán annak fogsz tulajdonítani, hogy összeházasodtatok (pl feszült leszel, mert attól félsz, hogy nem fog működni, emiatt ingerültebb vagy, és ezért tényleg elkezdtek veszekedni). Ebből könnyen önmagát beteljesítő jóslat lehet. Gondold át még egyszer, vagy ha még nem tűztétek ki az időpontot, akkor válassz valami tavolit, így van időd lelkileg felkészülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!