Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkotnátok véleményt erről a ruháról? Való ez menyasszonyi ruhának?
Szia.Szerintem se tartson vissza fehér ruhától,hogy van már gyerkőcöd,de ha mésem szeretnél,vegyél törtfehéret,ekrüt,v. kombinációit.
Nem olyan vészes a bérlés sem.Mennyit tudsz/szánnál bérlésre?Sztem felesleges venni esküvői ruhát,inkább kicsivel drágábban bérelj.Lehet már 25-30 körül is bérelni nagyon szép ruhát.Merre laksz?
Nem ilyen mellrésszel, az a piros vonal a ciciknél szerintem nem szép.
Azon túl szerintem gyönyörű ruha:)
Ami azt illeti, én is családanyaként megyek férjhez, és én ezt választottam.
Sok boldogságot:)
ne azért ne vegyél fehéret mert anya vagy.nekem most lesz az esküvőm májusba.akkor lesz a fiam 8 hónapos,és egy gyönyörű fehér ruhában állok majd a párom mellett az oltárnál.sőt még fátylam is lesz.szerintem ha akarod nyugodtan felvehetsz egy fehér ruhát is.egyébbként én is teszen és vaterán nézegettem magamnak ruhát,de találtam 15000 ért,amit kölcsönözni tudtam,mert nekem sincs rá sok pénzem.
/S/
egyébként sok boldogságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!