Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi alkoholos italt, és mennyi üdítőt vegyünk egy 80 fős lagziba? Bővebb lent.
A problémám az hogy senki nincs a környezetemben aki ebben tudna segíteni.
A nővérem lagzija ugyan nemrég volt,de Ők nem vettek csak minimális alkoholt.(nem isznak).Viszont az én lagzimon sok lesz a fiatal,és ismerjük őket annyira hogy fogyasztani is fognak rendesen.
A kérdésem lényegében az lenne hogy hogyan számoljuk ki azt hogy mennyi italt vegyünk?Előre is köszönöm a válaszokat!!
Alkoholmentes üdítőt kb egy litert számolj egy főre. Kávét fejenként egyet. Alkoholt viszont tényleg te tudod megítélni, mivel te ismered azt a társaságot, aki ott lesz.
És attól is függ, hogy tél lesz-e vagy nyár, sátoros lagzi lesz-e, vagy légkondicionált éttermi stb.
Nekünk 70 főre, téli esküvőn 10 üveg minőségi bor fogyott, 2 liter pálinka, 2 üveg édes likőr, 56 kávé, és fejenként kb 1liter üdítő. Nem volt egy piás társaság, senki se rúgott be.
Minél töbet vezstek, annál többet isznak!
ki kell porciózni mint a sitten aztán osszák be,
kell a lóvé nászútra kapjákbe :D
Ha 80-an lesznek belőlem, akkor 320l kóla :)
Ha 80-an lesztek a szomszéd Géza néniből, akkor 80l pálinka.
Hát szerintem meg vegyetek bőven, lehetőleg olyan helyről, ahol visszaveszik a bontatlan üvegeket. Rém kínos, ha egyszer csak mondjuk éjjel 11-kor elfogy az alkohol... lehet, hogy vki akkor itta volna meg az első pohárka alkoholját, de a szomszéd asztalnál már megitták az ő adagját is...
2007 nyarán volt a lagzink, 190-200 főre így alakult a fogyasztás (ebből 2 fő volt a kisgyerek, és kb 20-25 fő a nyugdíjas korosztály, a többi hellyel-közzel aktív fogyasztó :) ):
Fanta narancs : 110 l
Pepsi kóla: 110 l
Rostos: 38 l (ezt nem raktuk asztalokra, külön lehetett a söntésnél kérni)
Vörösbor: 44 l
Fehérbor: 44 l
Pálinka: 10 l
Jager: 15 l
Sör: 225 l
Cherry: 4 üveg
Bailys: 4 üveg
Szódából rengeteg fogyott, de azt ajándékba kaptuk, nem tudom mennyi volt.
Remélem vmennyit segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!