Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi alkoholos italt, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi alkoholos italt, és mennyi üdítőt vegyünk egy 80 fős lagziba? Bővebb lent.

Figyelt kérdés

A problémám az hogy senki nincs a környezetemben aki ebben tudna segíteni.

A nővérem lagzija ugyan nemrég volt,de Ők nem vettek csak minimális alkoholt.(nem isznak).Viszont az én lagzimon sok lesz a fiatal,és ismerjük őket annyira hogy fogyasztani is fognak rendesen.

A kérdésem lényegében az lenne hogy hogyan számoljuk ki azt hogy mennyi italt vegyünk?Előre is köszönöm a válaszokat!!

2010. márc. 17. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Alkoholmentes üdítőt kb egy litert számolj egy főre. Kávét fejenként egyet. Alkoholt viszont tényleg te tudod megítélni, mivel te ismered azt a társaságot, aki ott lesz.

És attól is függ, hogy tél lesz-e vagy nyár, sátoros lagzi lesz-e, vagy légkondicionált éttermi stb.

Nekünk 70 főre, téli esküvőn 10 üveg minőségi bor fogyott, 2 liter pálinka, 2 üveg édes likőr, 56 kávé, és fejenként kb 1liter üdítő. Nem volt egy piás társaság, senki se rúgott be.

2010. márc. 17. 22:14
 2/5 anonim ***** válasza:
41%
Ha nem akartok kellemetlenséget, ne vegyetek sokkal több alkoholt, mint a tesódék. Voltam olyan lagzin, ahol 1-2 vendég annyira berúgott, hogy a bérelt étterem teraszán telehányta a növényzetet. Gondolom, ilyen kellemetlenséget nem szeretnétek.
2010. márc. 17. 22:15
 3/5 anonim ***** válasza:
62%

Minél töbet vezstek, annál többet isznak!

ki kell porciózni mint a sitten aztán osszák be,

kell a lóvé nászútra kapjákbe :D

2010. márc. 17. 22:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha 80-an lesznek belőlem, akkor 320l kóla :)

Ha 80-an lesztek a szomszéd Géza néniből, akkor 80l pálinka.

2010. márc. 17. 22:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát szerintem meg vegyetek bőven, lehetőleg olyan helyről, ahol visszaveszik a bontatlan üvegeket. Rém kínos, ha egyszer csak mondjuk éjjel 11-kor elfogy az alkohol... lehet, hogy vki akkor itta volna meg az első pohárka alkoholját, de a szomszéd asztalnál már megitták az ő adagját is...

2007 nyarán volt a lagzink, 190-200 főre így alakult a fogyasztás (ebből 2 fő volt a kisgyerek, és kb 20-25 fő a nyugdíjas korosztály, a többi hellyel-közzel aktív fogyasztó :) ):

Fanta narancs : 110 l

Pepsi kóla: 110 l

Rostos: 38 l (ezt nem raktuk asztalokra, külön lehetett a söntésnél kérni)

Vörösbor: 44 l

Fehérbor: 44 l

Pálinka: 10 l

Jager: 15 l

Sör: 225 l

Cherry: 4 üveg

Bailys: 4 üveg

Szódából rengeteg fogyott, de azt ajándékba kaptuk, nem tudom mennyi volt.

Remélem vmennyit segítettem.

2010. márc. 18. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!