Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "kosarazzam ki" a páromat, hogy ne sértsem meg nagyon? Egyáltalán miért akar megkérni, mikor megbeszéltük, hogy nem lesz esküvő?
Az egyik barátnőm figyelmeztetett, hogy a párom meg akarja kérni a kezemet. Vele ment el a gyűrűt megvenni.
Én nem szeretnék esküvőt, mert bár a páromat szeretem, a döntései az anyagiak terén nem túl megnyugtatóak.
Hogyan lehet ilyen esetben elutasítani egy lánykérést, hogy ne legyen túl megalázó a kikosarazott félnek?
Miert engedted neki, hogy ennyi hitelt vegyen fel?? Vagy ha mar a kapcsolatotok elott is tele volt adossaggal, akkor erre miert nem gondoltal elobb, es minek jottel ossze vele?
A gyerek amugy mindenkeppen orokli az adossagait: ha elvesz, ha nem. Elobb kellett volna gondolkozni, mostmar semmit nem old meg az, hogy nem vagytok osszehazasodva. Gyakorlatilag tok mindegy hogy hozzamesz-e, szoval nyugodtan igent mondhatsz.
Amugy fura nekem, hogy valaki anyagi dolgokhoz koti a hazassagot. Most vagy jol megvagytok, vagy nem. Ha utobbi, akkor meg minek vagy vele?
En eleve nem tudnek olyannal egyutt lenni, akiben nem bizok meg szaz szazalekig, akire nem merem rabizni a penzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!