Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen volt az esküvői meghívó szövege?
Ez volt egész pontosan a meghívón:
„Fogadom, segítek, hogy szeress élni, hogy mindig gyöngéd leszek hozzád és lesz elegendő türelmem, hogy beszélek, amikor azt kell és hallgatok Veled, amikor nem …hogy nem bánom, ha nem szereted a ribizli tortát, hogy a szíved melegében élek és az lesz az otthonom.” (Fogadom c. film)
X és Y
Örömmel tudatjuk Veletek, hogy közel 8 együtt töltött csodás év után 2015. augusztus 1-én örök hűséget fogadunk egymásnak. Szeretettel várunk Benneteket a ...... ...... Plébániában tartandó szertartásra este 7 órára és az azt követő ünnepi vacsorára a ..... Étterembe.
Részvételi szándékotokat kérjük, jelezzétek az alábbi telefonszámok egyikén, legkésőbb július 17.-ig.
„Fogadom, hogy őrülten szeretlek ... akármilyen leszel is. Most és mindörökké. Sosem felejtem el, hogy ez egy életre szóló szerelem. A lelkem legmélyén tudni fogom, hogy jöhet bármi, ami elválaszt minket, mi mindig visszatalálunk egymáshoz. ” (Fogadom c. fim)
nekünk csak ennyi volt rajta: "Eddig voltam Én - ezentúl Mi leszünk."
És a szokásos, örömmel értesítünk, hogy xxx-én x helyen, stb, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!