Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36. hetes terhesen esküvőre menni? (Bővebben lent! )
Jaj hagyjuk már ezeket a villámszüléseket, mintha az lenne a normális, holott a kismamák nagy része hosszú órákat szenved sokszor előbb otthon majd még a kórházban is.
Egyébként egy az, hogy nem mentővel mentem kórházba, erre van 4 autó a szűk családban, ne adj isten taxi, biztos nem fogok elfoglalni egy mentőt mondjuk egy stroke-os nénikétől, vagy egy baleset sérültjétől a természtes szülésemmel, kettő meg az, hogy nem a "jé lehet szülni fogok" felismeréstől számított tizedik percben pottyan ki az a gyerek.
Másik meg az, hogy ha mégis egy mentőben kötök ki, nagyon nem mindegy, hogy mondjuk épp Budakalászon vagyok, vagy Tunyogmatolcson.
Sziasztok!
Akit érdekel annak leírom, hogy elmentem az esküvőre. Még az utolsó percekben is vitatkoztunk erről az egész utazásról. De végül nem egyedül kellett az útnak neki vágnom, mert a férjem is elkísért. Mire oda értünk kezdett megnyugodni. Nagyon jól éreztük magunkat. Nem indult el a szülés. Most már itthon vagyok, a férjem teljesen megnyugodott, hogy nem szültem útközben. Köszönöm mindenkinek a tanácsot! :) Ment a zöld kéz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!