Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 36. hetes terhesen esküvőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

36. hetes terhesen esküvőre menni? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés
Sziasztok! Október 31.-én lesz az ikertestvérem esküvője. Tőlünk 380 km-re. Én mondtam, hogy ott szeretnék lenni az esküvőjén, még ha a buliban nem is de a templomi esküvőn legalább. Eddig a férjem is benne volt, hogy megyünk. De most megmakacsolta magát, mondta hogy anyukáméknak vigyük át a tesómék nászajándékát, hogy majd ők elviszik. Mert, hogy mi nem megyünk. Persze mondtam neki, hogy maximum ő marad de én megyek. Elkezdett velem kiabálni, hogy ebben a helyzetben nem dönthetek egyedül. Én meg csak pislogtam, hogy most mi van vele. Beszéltem anyukámmal, mondta ha úgy érzem akkor elmegyek, ha nem akkor nem. Mert ezt a tesóm is megértené. Beszéltem a nőgyógyászommal is erről a helyzetről. Ő is azt mondta, hogy nekem kell érezni. Mondtam ezt a férjemnek is, azt mondta őt nem érdekli márpedig mi nem leszünk ott az esküvőn. Szerintetek igaza van? Most hogyha valami történne, ott is van kórház, ha fáradt vagyok ott is tudok pihenni. Ugyan azt tudom ott is csinálni mint ha itthon ülnék. Ti elmennétek az esküvőre?
2015. okt. 21. 00:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
32%

Jaj hagyjuk már ezeket a villámszüléseket, mintha az lenne a normális, holott a kismamák nagy része hosszú órákat szenved sokszor előbb otthon majd még a kórházban is.

Egyébként egy az, hogy nem mentővel mentem kórházba, erre van 4 autó a szűk családban, ne adj isten taxi, biztos nem fogok elfoglalni egy mentőt mondjuk egy stroke-os nénikétől, vagy egy baleset sérültjétől a természtes szülésemmel, kettő meg az, hogy nem a "jé lehet szülni fogok" felismeréstől számított tizedik percben pottyan ki az a gyerek.

Másik meg az, hogy ha mégis egy mentőben kötök ki, nagyon nem mindegy, hogy mondjuk épp Budakalászon vagyok, vagy Tunyogmatolcson.

2015. okt. 22. 11:35
 12/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Akit érdekel annak leírom, hogy elmentem az esküvőre. Még az utolsó percekben is vitatkoztunk erről az egész utazásról. De végül nem egyedül kellett az útnak neki vágnom, mert a férjem is elkísért. Mire oda értünk kezdett megnyugodni. Nagyon jól éreztük magunkat. Nem indult el a szülés. Most már itthon vagyok, a férjem teljesen megnyugodott, hogy nem szültem útközben. Köszönöm mindenkinek a tanácsot! :) Ment a zöld kéz! :)

2015. nov. 1. 18:58
 13/13 Kései Sirató ***** válasza:
44%
Jól tetted! Úgy történt, ahogyan várható volt. Megmondtam, hogy menni fog veled..
2015. nov. 2. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!