Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 hónappal az esküvő előtt hogy álltatok a szervezéssel?
Június közepén kitaláltam,hogy akkor itt az idő (8 éve voltunk együtt) . Hivatalosan Június második felében bementünk az anyakönyvvezetőhöz bejelentkeztünk, kitűztük a napot. Aztán aktív 3 hetet vártunk,hogy honnan kerítsünk pénzt :D
Az első 100-at a keresztszülőktől kaptuk. Abból lett a ruha, a többi saját keret.
Július 1. hete után lett pénz, meghívok,étterem lefixálása és kifizetése, torta rendelés, 2 kg vegyes pogi és 20db mignont rendeltem(a többit sütöttem 3 féle édes ,1 sós), ültetőkártya/köszönetajándék egyben elkészítése, anyakönyvvezető/szertartás kifizetése,köszönő csokrok, apáknak ital, menyasszonyi csokor, fotós (volt kolléganőm fia).
Tehát Július első hetében kezdődött a tényleges munka, szervezése és Augusztus 14-én volt az esküvő. A Férjem Bocskait szeretett volna,de ahhoz külön készítettük a Petőfi galléros ingeket (piros, fehér), tehát még az is benne van ebben az időintervallumban. Jómagam pedig nem kosztümben álltam az anyakönyvvezető elé. A menyasszonyi ruhát boltba vettem, újat.Igen, a ruhák együtt kijöttem 100-ból! Kiegészítők :Tiara, fátyol, kis retikül,legyező VATERA.
A hajamat a húgom csinálta, a sminkemet magam.
14:30 tól volt háznál vendégvárás, 15:30-tól szertartás. 16:00-17:00 a vendégek az étterembe mennek és italoznak csemegéznek, mi ellőttünk pár fotót a szabadban , majd 17:00-ra mi is mentünk az étteremben.
Köszöntés, leves, bőségtál. fél 8-8 között torta.Fél 10-10 körül a fiatalok és a fiatalos szellemiségűek háznál mulattak hajnal 2-3ig.
8 hónappal az esküvő előtt nem tudtam,hogy esküvőm lesz.
7 hét, 30 fő 500.ezer.
Nektek meg sok boldogságot. Ne parázz. Az utolsó héten azt hittem,hogy kitépem a hajam :D de nyugi!A férjemnek az volt a baja,hogy mindent Én csinálok,hogy túlszervezem magam. Pedig egy alap esküvő volt, szép meghívóval,fehér ruhával, tortával. :D Ha van segítség -nekünk ugye nem volt-, akkor csak könnyebb lesz!
# 4/11 Időpont 10-15 18:48
Kemény vagy öcsém! :D
De gondolom akkor pár fővel számoltál az étteremmel kapcsolatban és nem 30-150 fővel :D
Mert akkor ""reális""" a lazaság,ha a pár +a 2 tanú...max 2.3-4 barát,de doszt! :D
Mi akkor döntöttük el,hogy itt az ideje. Másnap megvolt a hely. :D
Aztán hetedik hónap:ruha
HAtodik:gyűrűk,meghívó,zene,kaja,pia,virág,anyakönyvvezető.
Itt tartunk most. Ja bocs. A fodrász minden héten más hajat próbál rajtam:D Hozzáteszem negyedik éve dolgozom rendezvényszervezőként,úgyhogy nem bízom a véletlenre a dolgot:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!