Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy tetszik nektek ez a kosztüm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tetszik nektek ez a kosztüm?

Figyelt kérdés

Esküvőre lesz. A leendő férjemnek is ilyen, csak a férfi párja.

[link]

2010. márc. 16. 13:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 A kérdező kommentje:

Köszi, de semmiféleképp nem kell a hercegnős ruha.

19:01-es, sajnálom::(:(:( Meg szabad kérdezni mi történt ?

2010. márc. 16. 20:00
 62/74 anonim ***** válasza:
37%
19:01 vagyok. Köszönöm a kérdésed. Még magam sem tudom mi lehet a baj. Szakít velem, ezt követően két napig hidegség, én közben haldoklom, mert szeretem, ő is, s jön átölel, megsimogat és azt mondja minden rendben lesz. Három év után nem tudja mit tegyen. Remélem egyszer belátja, hogy nem mindig rózsaszín együtt. A párom döntésképtelen, ezért szakítok veled mondattal próbál javítani az életén, mert a világmegváltó elképzelései valahogy nem illeszkednek a mindennapokba.
2010. márc. 16. 20:06
 63/74 A kérdező kommentje:
Azért szakít veled, mert ő döntésképtelen????
2010. márc. 16. 20:09
 64/74 anonim ***** válasza:
39%
Igen. Abban a hitben él, hogy egy kapcsolat mindig rózsaszín, hogy örökké szerelem, stb. Persze nem ismeri be nyíltan, de burkoltan folyamatosan erre céloz. Bennem a kezdeti lángoló, vak szerelem mélységes szeretetté vált. Nála az a megoldás, hogy kimondja nem akarom veled tovább, de közben átölel. Én haldoklom a magam szentimentális világomban.
2010. márc. 16. 20:21
 65/74 anonim ***** válasza:
37%
Nem akarlak terhelni! Csodaszép a ruha, a gyűrű! Sok boldogságot kívánok Neked! :) ;)
2010. márc. 16. 20:22
 66/74 anonim ***** válasza:
100%

17:11-es vagyok.Kicit gondolkoddtam a ruhán.Nem a mintáljával van a "problémám",hanem a szabásával.

Mondjuk,úgy el tudnám képzelni,hogy egybe hosszú ruha(enyhe A vonallal)és a Valahogy picit nyitottabban(nőisesebb )felsőrésszel.Valami hasonlóval,mint amit már belinkeltek

[link]

Az ujját meg valami hasonlóra,mint a képen.Sztem így nőiesebb,hogy be van sliccelve az ujja.

[link]

Amúgy meg ha lehet tudsz egyeztetni a szabóval,gondolom,bármit meg tud varrni,pláne ha hasonló az ő ruháihoz.

2010. márc. 16. 20:23
 67/74 anonim ***** válasza:
37%

A ruha szép, bár nekem kicsit zárt, de azok a gyűrűk, meg a többi ékszer elképesztőek, nekem is kell egy! Melyiket választottátok?

Sok boldogságot!

2010. márc. 16. 21:18
 68/74 anonim ***** válasza:

Nagyon szép, de egyetértek azzal, hogy kis módosítás jót tenne neki. :) (A már belinkelt nyitott ujjú is nagyon szép lehet világos anyagból) persze akkor már nem ugyanez lenne, ami Neked megtetszett.

A gyűrű csodás munka!

Ezt már habosbabosnak minősíted?

[link]

[link]

[link]

Sajnos nem látszik igazán az anyag és a díszítés, de az alján végig futó csipke miatt olyan jól mutatott a férjem bocskai ruhája mellett. :)

Sok boldogságot! Mikor lesz a nagy nap?

2010. márc. 16. 22:31
 69/74 anonim ***** válasza:
54%
Hát, nekem erről egy idősödő kövérkés asszonyság jut eszembe. Pedig a bocskai szép, de ez elég béna.
2010. márc. 16. 23:42
 70/74 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket. Igen, a nyakmegoldáson már gondolkodom, valószínű a nyitott változatot kérem majd. Az egybeszabás azért nem jó, mert később nem tudnám hordani őket.

A másik linkelőnek: igen én ezt már habos babosnak minősítem, pont azt volt a kikötésem, hogy a hagyományos szoknyásabroncsosselyemcsodákat nem szeretném felvenni. Szóval mindképp kosztüm, vagy nadrág vagy hasonló. De azért köszönöm:) Én is láttam már több képet, egy ilyen gyönyörűen mutat egy Bocskai öltöny mellett, de nem rajtam. Rettenetesen távol áll tőlem. Pedig külsőleg ilyesmi illik hozzám, vékony vagyok, derékig érő göndör haj, szóval mindenki ilyesmire akart rábeszélni, de rém rosszul érezném magam egy ilyen ruhában:)))

Lehet, az ujját módosítom.

Ja, igen gyűrűből az elsőt választottuk, az árgyélus nevűt:)

2010. márc. 17. 08:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!