Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszik nektek ez a kosztüm?
2010. márc. 16. 13:18
41/74 anonim válasza:
Vhogy nem érezni benne a kifinumoltságot, azt a felsőbbrendű karizmát, ami egy nemesi ruhából árad...
42/74 anonim válasza:
Csodálatos a gyűrű... Remélem egyszer nekem is lehet ilyen:D
43/74 anonim válasza:
a ruha lehet nem annyira tetszik nekem, de a gyűrű... az nagyon ott van!!
44/74 anonim válasza:
Bocsi, de nekem sem tetszik a ruha.
Valószínűleg ha neked külön varr egyet a varrónő, biztosan másmilyen lesz egy kicsit, rád fogja igazítani. Biztosan illik hozzád, ha ezt választottad.
Nekem a gyűrűk is túl csicsásak, de én mindenben a visszafogottat, az egyszerűt szeretem. Még jó, hogy nem vagyunk egyformák. :)
46/74 anonim válasza:
szerintem nagyon különleges egy ilyen kosztüm és jól fogtok kinézni, ha még össze is illik
47/74 anonim válasza:
már írtam, h nekem tetszik a ruha, de most megnéztem a gyűrűt is....nagyon tetszik, iszonyat különleges.....annyira bírom az ilyen MAGYAR gondolkodású embereket is....SOK BOLDOGSÁGOT!!!!
48/74 anonim válasza:
Szerintem akkor a férjed gyűrűje is szép lesz nagyon! Mégegyszer sok boldogságot! :)
49/74 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:) 29 vagyok, ő 32. Egyébként fura ám nagyon, én is minden a legegyszerűbbet, legpuritánabbat választom ( többek között ezért sem veszem fel a habos hercegnőmenyasszonyi ruhát) utálom a giccset, de mikor megláttam ezt a ruhát, meg a gyűrűt, nem bírtam elszakadni tőle.. nem tudom ez miért van:)
2010. márc. 16. 14:44
50/74 A kérdező kommentje:
14:27-s köszi, kedves vagy :)
2010. márc. 16. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!