Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csokitorta esküvőre "ciki"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csokitorta esküvőre "ciki"?

Figyelt kérdés

Bugyuta kérdés, elvégre hát, mindenkinek saját ízlése szerinti tortája lesz az esküvőjén... DE!

Akárhány esküvőn voltam eddig, mindig igyekeztek valami különleges, extrém, minden igényt kielégítő tortákat összeválogatni. De szerintem ez tök lehetetlen, senkinek sem ugyanolyan az ízlése, és mire odajutunk, hogy tortázás van a lagzin, már leginkább csak udvariasságból esznek belőle az emberek, én is, pedig nagy haspók vagyok, és iszonyat édesszájú. De hát egy lagzin sokat eszik mindenki, a torta már inkább egy hagyományőrző valami, amire éjfélkor, legalább három embernyi adag kaja után már a legkevésbé sem vágyik az ember (eddigi esküvő-látogatós tapasztalataim alapján).

Ennek ellenére, egy hagyományos csokitorta nagyon "ciki"? Nem lesz nagy torta, sem több szintes csoda, tehát egyféle ízvilágból kell(ene) megoldani. A társaságban vannak, akik nem szeretik a nagyon édes dolgokat, de szerintem egy csokitorta még annak sem gyilkos, aki nem édes szájú. De nekik amúgy sem nagyon tudok kedvezni, az a torta, ami nem édes, nekem nem finom, és nem választok a saját esküvőmre szerintem nem finom tortát. Viszont ez olyan valami, amit mindenki szeret, nem? Szerintetek gázos dolog egyszerűen letudni egy finom fajta csokitortával a menyasszonyi tortázást? Vagy inkább nézelődjek a különlegesebb ízek felé? Olyat úgy sem találok, ami mindenkinek szíve csücske.

Előre is köszönöm a véleményeket!

2015. okt. 13. 15:09
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Hogyne ugrottunk volna rá, mikor hülyeséget írtál. Vajas krémen növényi zsírt érezni... Ennyi erővel a tejszínesen is növényi zsírt lehet érezni, ha nem tejszín, hanem növényi zsírból készült habkészítmény..
2015. okt. 16. 01:02
 22/31 Lusty ***** válasza:
Nem ciki. De lehet én inkább egy nagyobb helyett két kisebb emeleteset választanék, és akkor az ehetne két ízű. Nálunk pl. a férjem nem szereti a csokitortát, így oroszkrém- feketeerdő volt.
2015. okt. 16. 09:29
 23/31 anonim ***** válasza:
Jól van, legyen neked karácsony. Igazad van mindenben, hülyeséget írtam. Mindennek fantasztikus íze van, amit csak te mondasz. Én kérek elnézést. Amúgy meg olyan tortát rendel mindenki, amilyet akar, legfeljebb ha szar íze lesz, majd legközelebb gondolkodik.
2015. okt. 16. 15:23
 24/31 anonim ***** válasza:
Megtisztelve érzem magam ennyi zseni közt egyébként. Ha tartotok kurzust, légyszi mindenképp nekem szóljatok elsőnek, hogy le nem maradjak!
2015. okt. 16. 15:24
 25/31 anonim ***** válasza:

Amúgy meg itt egy link:

[link]

De gondolom, majd ezt is jól kimagyarázod.

2015. okt. 16. 15:27
 26/31 anonim ***** válasza:

Jaj, hagyjátok már! A vaj és a margarin tényleg teljesen más, a vajnak semmi köze nincs a növényi zsírhoz.

De tényleg mindenki olyan tortát rendel, amilyet akar az esküvőjére. A csoki elég népszerű, biztos sokan szeretik. Nem mindenki, de nem hiszem, hogy létezik olyan torta, amit mindenki szeretne.

Nem hiszem, hogy lenne olyan vendég, legalábbis értelmes vendég, aki azon problémázna, hogy csokitorta volt az esküvőn. Aki meg ebbe beleköt, az olyan is.

2015. okt. 16. 15:50
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

A mi tortánk Nutellás-Fekete erdő-Vegyes gyümölcs volt. Így helyezkedett el az állványon és ebben a sorrendben fogyott is. Sejthető volt,hogy a vegyes gyümölcs helyett még egy nutellásat kellett volna. Ettől függetlenül nagyon finom volt. Mai napig emlegetik.

Én a csokitól óckodom. POnt azért, mer az már olyan alap, hogy már snassz. Pedig szeretem a csokoládét, csak tortában unalmas. Sőt ettem már néhány borzalmat is.

De,ha azt kérdeznék,hogy csoki torta vagy túró torta, akkor csoki! :D Tehát van annál rosszabb is az fix.

2015. okt. 18. 11:32
 28/31 anonim ***** válasza:
Ízlés kérdése. Ha engem kínálnának nutellás, fekete erdő, vegyes gyümölcsös és csoki tortával, akkor a csokit választanám. Ha csak a nutellás, fekete erdő és vegyes gyümölcsösből lehetne választani, akkor lehet hogy ennék inkább még egy adag töltött káposztát.
2015. okt. 20. 21:10
 29/31 anonim ***** válasza:

# 28/28 Időpont tegnap 21:10

Hát igen. De, ha már ott lennél az esküvőmön valószínűleg a barátom lennél vagy a családom egyik tagja, így tudnám,hogy mit szeretsz és mit utálsz, így lehet a vegyes gyümölcs helyett egy snassz csokit is betettem volna.

De, hát nem voltál a vendégkörömben és én meg tudom,hogy ki mit szeret. Ezért tolta be mindenki ezerrel mind a három szintet.

2015. okt. 21. 07:44
 30/31 anonim ***** válasza:
Nekünk csokilapos oldalú volt a torta, bár 3 szintes, de nagyon jó volt. A teteje fehércsokival volt körberakva és málnás mascarpone torta volt, imádtam! A közepe tejcsoki szélű Eszterházy, az alja étcsokival díszített belga csokitorta. Nem volt hatalmas tortánk, a 3 szintes megoldás ellenére csinos pici torta volt. Eleve csokilapos szélűt szerettünk volna, de ez így olcsóbb is volt, mint a marcipános, vagy a cukormázas.
2015. okt. 22. 09:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!