Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sírtatok az esküvőtökön?
Nagyon vártuk az esküvőt, korábban már egyet elhalasztottunk. Sok családtag sírt az esküvőn, sőt még az anyakönyvvezető is könnyezett. Állítólag nagyon látszott, hogy szeretjük egymást.
Azt hajtogatta a sminkes és a fodrász is, hogy sírni tilos, mert csúnya leszek a képeken. Így visszafojtottam. Mikor az esküvő után hazaértünk, akkor viszont eltörött a mécses, kb 1 órát sírtam a meghatódottságtól, és azt hajtogattam, "ez volt életem legszebb napja". :)))
Igen. Mikor hirtelen felindulásból az anyakönyvezető megkérdezte,hogy az Apukám kisér-e be, holott a bejelentkezéskor röviden felvázoltam az élettörténetemet és a családomhoz fűződő viszonyomat. (Párommal 8 évig nem beszélt, bemutatkozás májusban történt, augusztusban volt az esküvő).
Tehát kis habozás után azt mondtam IGEN! A terem közepéből beszólt neki,hogy az Édesapa fáradjon ki. Volt nagy meglepődés,de mikor mondtam neki,hogy azt szeretném,h Ő kísérjen be sírva fakadt, átölelt és megpuszilt.
Úgyhogy bevonuláskor vágtunk olyan fejet,hogy ihaj. Mindketten próbáltuk tartani magunkat, bagzó macska szemek, vörös fej, a szánkat nézve meg nem tudtad eldönteni,hogy mosolygunk vagy lefelé akar-e görbülni.
Azt hiszem ez kellett,hogy elrendeződjön a a családi állapotom.
A párom tátott szájjal állt, nagy levegőket vett,h ne bőgje el magát,mert Ő nem látott a szertartás előtt. Lila fingja se volt,hogy mi és hogy lesz rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!