Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre macskát vinni?
Elsőre bugyuta kérdés, tudom :D
A mi esküvőnkről van szó, és a cica családtag. Olyannyira, hogy tulajdonképpen az összetartozásunk élő kis jelképe. Őszintén szólva, én szeretném, hogy ott legyen a lagzinkon. Tudunk egy kis elkerített "cicasimogatót" hagyni neki a helyszínen, hogy ne kelljen folyamatosan rá figyelni, de alapvetően ilyen hosszú időre még sosem hagytuk egyedül, és szereti a társaságot, a nyüzsit, a nyaggatást, nagyon jó természetű cica, és a vendégek között gyerekek is lesznek, akik egész biztosan kinyaggatnák belőle a lelket is :) 50-60 fős lagzi lesz, tehát azt sem mondhatom, hogy tumultus, és az egészen biztos, hogy nem lesz akkora zaj, hogy a saját gondolatainkat se hallhassuk. Evés közben élő zongorazene, egyébként meg lejátszóról megy majd választott zene, amire lehet táncolni, a terem másik végében, és ott sem dobhártyaszaggató erővel.
Nektek mi a véleményetek? A vőlegényemnek még nem mondtam ezt az ötletem, de ő is imádja a cicát.
Ha szereted azt a macskát nem viszed el. Nekem pl. egyik macskám imádja a vendégeket, nem fél az idegenektől, de még a vendégfogadásra érkező 20 ember is sok volt neki végül és elbújt, nemhogy a lagzi.
A macskának ebben SEMMI öröm nincs. SEMMI. Ha tényleg szereted, akkor nem a saját - már ne haragudj - idióta ötleted a fontos, hanem ő maga.
1: velünk is velünk alszik a cica az ágyban. Nem értem, ezzel mi lenne a probléma :)
Igen, ez még azért átgondolandó ötlet. Ahogy továbbfejlesztettem a gondolatot, eszembe jutott, hogy akár a szertartáson ő "hozhatná" a nyakában a gyűrűket, és utána a lagzira hazavinnénk, hogy a lagzit ne kelljen végigszenvednie.
A macskák a nap 80-90%-át végig aludják, szeretik a kényelmet, elég öntörvényűek.
Lakodalomban nem tudna aludni,a zaj miatt, idegen környezet, mert Ti sem tudnátok foglalkozni vele, ha esetleg valamelyik gyerek éppen a farkánál fogva szeretne vele játszani.
Macsek érdekében inkább otthon hagynám.
Vendégekről ne is beszéljünk!! Nem velük, hanem a macskával foglalkoztok, lehet, úgy megsértődnek, még a nászajándékot is visszakérik. :)
Inkább ne vidd szegény állatot, neki nem lenne szórakozás.
Forma vagy :D
Én szeretnék macskás esküvőre menni, bár egy macska tényleg nem szereti az ilyen programokat, pláne, ha hirtelen idegen környezetbe is kerül.
Szerintem inkább emlékezzetek meg róla más módon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!