Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek volt olyan esküvői tortája, ami ilyen kis mini-tortákból állt? Mennyibe került és hány főre?
Tehát olyanra gondolok, ahol nem egy hatalmas torta van, hanem van az állvány tetején egy menyasszonyi torta, amit a pár szépen felvág éjfélkor, és az állvány többi részén meg a "fő" tortával megegyező ízű és kinézetű kis minitorták vannak, és mindenki kap egy saját kis tortát :)
És nem arra a muffinos megoldásra gondolok, ami ilyen:
Hanem arra, amikor a minitorták tényleges minitorták, és olyanok, mint a fő torta, pl mint ez:
Azzal tisztában vagyok, hogy ez eléggé megnöveli a torta árát, és cukrásznál még nem érdeklődtem (az a helyzet, hogy még nem is időszerű :D ), de ahogy tervezgetem az esküvőt, nekem ezek nagyon tetszenek, és szeretnék ilyet majd. Érdekelne, hogy árban ez kb hol lehet, és hogy ha valakinek esetleg voltak már ilyenjei, vagy valaki volt már esküvőn, ahol ilyet kapott, annak milyen tapasztalatai vannak vele? Rosszabb, mint a legalább 3 fajta ízű torták általában? Mert itt gondolom, ugyanolyan ízű mindegyik. Viszont az tetszik ebben a legjobban, hogy minden vendég kap egy kis saját tortácskát :) Én vendégként örülnék ennek :D Menyasszonyként meg ránézésre is nagyon tetszik ez a fajta megoldás.
Előre is köszönök mindenfajta véleményt és hozzászólást!
Egyik barátnőméknek nagyon szép esküvőjük volt, jó volt az étel, szép a helyszín, jó buli is volt, de a tortájuk... ilyen volt, amilyenre te gondolsz, fondant borításos, egyébként külsőre nagyon szép kis tortácskák voltak, de egy édes valami volt, teljesen egyetértek az előzővel... Nekem nagyon nem jött be, és a férjemnek sem, pedig szeretjük a sütiket, nagyon tömény volt.
Tudom, hogy írod, hogy nem akarsz cupcake-es megoldást, de én mégis átgondolnál a helyedben, ők pl. nagyon szépeket csinálnak:
És ez legalább finom is lenne, nemcsak mutatós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!