Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyruha Organza vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyruha Organza vagy Royal szalonok!?

Figyelt kérdés
Vélemények érdekelnének olyantól akinek a fentiek közül valamelyik szalonból volt a menyasszonyiruhája! a Ruhákról, kiszolgála´sról stb..
2015. szept. 10. 09:04
 1/4 anonim ***** válasza:
71%

Organzaban velem nem voltak kedvesek. Es nemelyik ruha sargas volt.

En vegen a lamarieeben voltam

2015. szept. 10. 09:09
 2/4 A kérdező kommentje:
És a La Mariée szalonban milyenek voltak az árak? Volt ruha választék?
2015. szept. 10. 13:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenképpen a Royal!
2015. okt. 19. 14:46
 4/4 anonim válasza:

Nemrég voltam két Royal szalonban is Budapesten próbán. A Royal Trend szalont szívből ajánlom, időpontra mentem, csak velem foglalkozott a 2 nagyon kedves eladó hölgy, a választék még sokkal nagyobb és szebb, mint a honlapon. A ruhák, amiket próbáltam mind nagyon jó állapotúak. Segítőkészek, kedvesek voltak velem, ha akartam volna az összes ruhát mosolyogva rámadják. Tőlük lesz a ruhám, engem meggyőztek!

A Royal Delux szalont viszont érdemes elkerülni, náluk pár nappal korábban jártam. A 2 kiszolgáló arrogáns volt, durván rángatták rajtam a ruhákat (ez az anyagokon látszott is). Volt időpontom mégis ruhát nem nagyon akartak mutatni. Az első lógott rajtam, a következő pedig egy XS méret lehetett, amiben alig kaptam levegőt. Mikor ezt kedvesen szóvá tettem, közölte az eladó, hogy az esküvői ruha nem azért van, hogy kényelmes legyen, más is túlélte ilyen szűkben és akkor inkább esküdjek lógós ruhában. Aki, nem akar rossz élményt és beszólásokat hallgatni az inkább ne a Deluxba menjen.

Ezek az én friss tapasztalataim, remélem hasznos volt :)

2015. nov. 6. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!