Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan valakinek, hogy nem hívta meg a közeli családtagjait az esküvőjére? Pl. Szülő, Testvér? Miért-tehát mit tettek? és milyen esetekben elfogadható el ez, vagy kényszerül rá az ember?
Igen, az öcsém nem hívott meg az esküvőjére. Nem jövünk ki anyámmal, ő meg jó gyerek, nem akarta megbántni anyámat.
Majd' beleroppantunk mindketten, az öcsém és én is, hogy mégis rákényszerült, hogy meghívjon, én meg hogy elmenjek rá.
A tanúja ugyanis az utolsó pillanatban külföldre utazott, és nem volt tanúja, így kénytelen volt mégis meghívni. Telefonon mondta, hogy az esküvőnek semmi jelentősége, az én szerepem semmit sem jelent, és csak azért hív engem, mert nincs más, akit hívhatna, leszek szíves a hétvégén megjelenni, nem lesz semmi lagzi, nincs egyéb tennivalóm, csak menjek, írjam alá, és mehetek is.
Én meg, hülye kis lélektelen báb, engedelmesen felmentem, megtettem, amit akartak, és "A mór megtette kötelességét, a mór mehet."
Igen. Engem pl. az öcsémék nem hívtak meg az esküvőjükre. Mint utóbb kiderült a saját anyám (isten nyugosztalja) kérésére. Így lettünk nevelve. Egymás ellen:) Ennyi. Nem esett jól,de számítottam rá és tudtam kezelni a dolgot.
Azóta van egy 12 éves unokahúgom aki ha nagy ritkán találkozunk csókolomot köszön nekem. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!