Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ez mindenki életének legszebb napja?
Nekem még csak most lesz, de kétlem, hogy ez lesz életem legszebb napja. Ilyen anyós mellett alig várom már, hogy túl legyünk rajta.
Mindig nagy lagziról álmodtam, az eljegyzésem óta, amikor is anyós kimutatta a foga fehérjét, próbálom rábeszélni a párom a kéttanús esküvőre, de nem megy. :( (pedig ő a férfi)
Nalunk bizonyos okokból előbb volt a polgari, amirol csak a legszukebb csalad es a legjobb barataink tudtak. Kettanusan mentunk hivatali idoben, 10 perc volt az egesz. Nekem az egyik legszebb nap volt, meghitt volt, tudtunk egymasra figyelni, utana spontan beultunk a tanukkal egy etterembe, meg elotte egy ismeros keresre lott par fotot. Szamomra tokeletes, es gyonyoru volt.
A templomink is nagyon jol sikerult, de ott mar nem tudtunk igazan egymasra figyelni, az a csaladdal, baratokkal valo unneplesrol szolt. Szep volt, de en mindigis kis, kettanus, titkos eskuvore vagytam, a maga egyszerusegeben, es az a nap tenyleg eletem egyik legboldogabb napja volt.
Mindig van egy "életed legszebb napja", aztán ha jön egy újabb esemény, akkor az felülírja. Tudod, először a szalagavatód, aztán mikor végre leérettségiztél, aztán az esküvőd, aztán amikor megszületik a gyermeked, stb.
Én nem az esküvőm napját tartom életem legszebb napjának, hanem azt, amikor életet adtam a legcsodálatosabb kis embernek a földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!