Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok az alábbi linken található vőlegényruhához?
Csak jövőre lesz az esküvőnk, de már most tervezgetjük a részleteket a barátnőmmel. Én a magam számára olyan vőlegényruhára gondoltam, mint amilyen az alábbi linken van. A barátnőm még csak mosolygott, amikor mutattam neki, meg puszilgatta a fülemet, s mondogatta, hogy "Te kis polgárpukkasztó!", de amúgy nem mondott se igent, se nemet erre a ruhára. Még töpreng. Ti mit szóltok hozzá?
Kicsit ilyen hülyegyerekes. Hosszúnadrág jobban illene ehhez az alkalomhoz.
Ez egy ilyen laza, fagyizós sétához szuper így.
De ha neked tetszik, akkor legyen így. Egy ismerősömék pl full feketében tartották a ceremóniát (feleség is mennyasszonyi ruhában, csak épp nem fehér hanem feketében volt). Mondjuk nagyon jól nézett ki. Ők se a megszokott dolgok hívei voltak.
Hát, ha a menyasszony is valami villantós miniszoknyás szerelésben lenne... Valahogy nagyon nem passzol össze a hosszú menyasszonyi ruha a strandgatyás vőlegény öltözékkel.
Legénybúcsúra jó, de esküvőre szerintem nem kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!