Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik "kisérő fiú"? Milyen szerepet szánjunk neki?
Figyelt kérdés
A következő a helyzet: nemsokára lesz az esküvőnk, és van számunkra egy fontos fiú barát, akit nagyon kedvelünk. Milyen szerepet szánjunk neki az esküvőn? Nem szeretnénk, hogy "csak egy vendég" legyen. Koszorús fiú értelemszerűen nem lehet, tanú nálunk keresztszülő szokott lenni (a családunknak csak ez a megkötése). Létezik "kísérő fiú", vagy valami hasonló? Segítsetek!2010. márc. 7. 12:54
1/5 anonim válasza:
Hány éves fiúról van szó? Gyerek vagy felnőtt?
2/5 anonim válasza:
Szia!
Hát , megírom őszintén nekem rögtön a falusi lagzi jutott eszembe, ahol megy a sor és a koszorúslányok mellett megy a kísérő párjuk, aki ugye fiú. De "modern" esküvőkön....na, ezt nem tudom (?) Esetleg felkérhetnéd tanúnak, és akkor nem csak egy "meghívott" lenne.
3/5 anonim válasza:
ja, olvasom, tanú nem lehet, mert megkötés. Hát akkor esetleg rábízhatjátok a gyűrűket. Kicsit lehet a hagyományokon átlendülni. A tanú aláír, ez az ismerős meg a férfi tanú mellett áll, és ő adja át a gyűrűket.
4/5 anonim válasza:
Esetleg kisérhet be ő az esküvőre (gondolom a mennyasszony vagy). Vagy ha konkrétan magára a szertartásra az édesapád kisér majd be, akkor ha megoldható menjetek gyalog a polgári helyszínére, és oda kisérjen ő. Elvileg ha jól tudom amig nem vagytok férj és feleség a vőlegényed nem is kisérgethet. Legalábbis mi így csináltuk. Vagy köszönthet ő (valami jó humort is belecsempészett szöveg kiséretével) titeket egy pohárköszöntővel.
5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Igen, én a menyasszony vagyok, a fiú pedig akiről szó van 22 éves.
Nagyon szépen köszönöm az ötleteket: így akkor valószínő Ő hozza a gyűrűket, Ő kísér és lehet egy beszédet is rábízok! :) Köszi és várom a további ötleteket! :)
2010. márc. 7. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!