Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol találok igényes 48-50 es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok igényes 48-50 es méretű menyasszonyi ruhát, Borsodban? Valamint menyecskeruhát.

Figyelt kérdés
Negatív, fogyjak le tanácsokat osztó emberek kíméljenek.
2015. júl. 28. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
48%

Ha van időd, szerintem varrass! Egyéni elképzelések? Ár? Ruha jellege?

Én is azt terveztem, aztán találtam egy olyat, amit meg tudtam venni, és jó volt árban. Ha érdekel, írj privit, mert körbenéztem egy-két helyen Miskolcon.

2015. júl. 28. 22:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az a legjobb hogyha varratsz, mert árban is jobb, ráadásul tényleg megkíméled magad azoktól a dolgoktól amit egy menyasszony az esküvő előtt nem szeretne átélni. Pl. hogy egy szalon sem foglalkozik ilyen méretű ruhákkal, ami meg igen ott nem feltétlenül szépek.(Tisztelet a kivételnek)
2015. júl. 29. 11:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Vaerán, jófogáson sok ilyen méretű ruha van, mert ahogy fentebb írták, a szalonok nem foglalkoznak ekkora ruhákkal, így sokan varratnak. Így vehetsz olcsón egyszer viselt ruhát, míg a szalonban kölcsönöznél drágán, ezerszer viseltet.

Pl: [link]

2015. júl. 29. 16:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mindenképpem magyaros vonalú ruhát szeretnék, de ahogyan néztem abból még a Kata szalon (tudom nem Msikoclon van) sem tart ekkorát. Miért bűn, hogy nem vagyok nádszál, de szeretnék boldog lenni?
2015. júl. 30. 12:57
 5/5 anonim válasza:
Eskuvoiruhaplaza.hu Barmit megvarrnak méretre. En 48as vagyok. Gyönyörű ruhat keszitettek nekem.
2015. aug. 2. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!