Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok menyecskeruhát magamra, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Semmi nem ér be mellbe, pedig "csak" E kosaras melltartót hordok :((2013. máj. 20. 20:20
1/18 anonim válasza:
Varrass magadnak, mást nem nagyon tudsz, legalább olyan ruhád lesz ami tényleg az elképzelésed:)
4/18 anonim válasza:
És ha varratnál magadnak? Akkor legalább egyedi is lenne! :)
6/18 A kérdező kommentje:
És szerintetek milyet kellene, fűzős, vagy inkább valami A vonalút? A hasamon is van némi felesleg sajnos, nem szeretném kihangsúlyozni ... de tényleg mindenhol a mellméret a gond :(
2013. máj. 20. 20:29
7/18 anonim válasza:
ha van van rajtad egy kis husi, akkor valami lengébb fazon ízlésesebb lenne, gondolom nem szeretnél kötözött sonkának tűnni :)
én sem vagyok egy nádszál, inkább plus-size alkat, és személy szerint egy ilyen fontos eseményen jobban érezném magam egy olyan ruhában, ami az előnyöset kiemeli, a hátrányosat diszkréten takarja.
9/18 anonim válasza:
Egy jó szabó mindent megold. :) Keress egyet és vele beszéld meg. Ő látja a méreteidet, és tud tippeket adni, hogy a legjobb formádat hozd! :)
10/18 anonim válasza:
Hasonló problámával küzdöttem az esküvőnk előtt, bár nekem csak D kosaras volt. Nekem végül az segített, hogy nem kifejezetten menyecskeruhát kerestem, így sokkal több boltban tudtam válogatni. Egy kis butikban vettem egy szép hosszú padlizsánszínű alkalmi ruhát. Volt piros, vagy bordó színben is, de én nem ragaszkodtam ahhoz, hogy menyecskeruhának nézzen ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!