Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem találok menyecskeruhát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem találok menyecskeruhát magamra, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Semmi nem ér be mellbe, pedig "csak" E kosaras melltartót hordok :((
2013. máj. 20. 20:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%

Kedves 11-es!

Képzeld el elég kellemetlen és bosszantó, amikor hetegig minden nap az a program, hogy járod a boltokat, mert nem kapsz magadra egy blúzt, ami összeér a melleden, de nem lehet benne ejtőernyőzni, pedig már régen nem érdekel, hogy milyen színű, vagy hogy néz ki. És akkor az csak egy blúz, ami kellene munkába járni. Azért az esküvőjén szeretne az ember jól is kinézni.

2013. máj. 20. 20:48
 12/18 A kérdező kommentje:
keresek egy jó varrót akor azt hiszem ... próbáltam olyan ruhát, ami ápol és eltakar, és végre beért mellben, viszont mindenhol máshol lógott rajtam :( Amúgy igen, nem csak menyecskeruhánál nagy gond ez, hanem bármilyen más ruhánál, pólónál, kabátnál ... nem értem azokat, akik nagyobbítják a mellüket, hogy találnak maguknak ruhát. Ill. a hátfájásról ne is beszéljünk. De az egy másik topic :)
2013. máj. 20. 20:53
 13/18 anonim ***** válasza:
70%

A: maradj menyasszonyi ruhában. Még spórolsz is.

B: végy egy másmilyen ruhát. Nem kötelező a tipikus menyecske ruha.

2013. máj. 20. 21:13
 14/18 anonim ***** válasza:
31%
MiÉrt, hítességek is vannak ott? Ugyan már. Én egyszerű koktélruhában mentem ferjhez, nem az számít. Nem kell nagy feneket keríteni a dolognak!:)
2013. máj. 20. 21:17
 15/18 A kérdező kommentje:
koktélruhát kerestem, azok között ne találtam. A menya ruhám megvan, azt aránylag könnyen találtam.
2013. máj. 20. 21:34
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt is csinálhatod, hogy megveszel egy olyat, ami mellben jó, és ahol lötyög, azt a részét varrónővel magadra igazíttatod.
2013. máj. 20. 21:50
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

A fűzőset felejtsd el.

Mell alatt szabott legyen, Nyakbaakasztós vagy V kivágású, esetleg rövidujjas, de semmiképp sem pántnélküli!

Egy nyakbaakasztós valószínűleg szépen megtartaná a melleket és ki is emelné, míg a mell alatt szabott eltakarná a felesleget.

Színügyileg a sötétebb pirosak, a könnyű és a matt anyagok lennének előnyösek. A világos, a nehéz és a fényes kövérít.

Pl ilyen fazonok (szín, hossz lehet eltérő, főleg szabásvonalra értem a példákat).:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Remélem van, ami tetszik és ezek alapján van ötleted a varratáshoz :)

2013. máj. 20. 22:52
 18/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, Köszönöm a linkeket, ezek közül szerintem már tudunk vmit kreálni.
2013. máj. 21. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!