Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Egyenletes barnaság esküvő előtt?
Figyelt kérdés
nagy gondban vagyok. Mivel sokat vagyok a szabadban a munkám során, és nem is vehetek fel akármit, ezért nem egyenletesen barnultam. 2 hét múlva lesz az esküvőm, ahol pánt nélküli lesz a ruhám. Van valami ötletetek hogy lehetnék egységes barna? Igazából nem akarok nagyon barnát,csak hogy a póló nyoma ne látszon. Gondolkoztam szolin is, de ott még sosem voltam, és nem merem ilyen rövid idővel az esküvő előtt elkezdeni.2015. júl. 19. 07:15
1/10 anonim válasza:
Vegyel ki egy het szabadsagot es jarj ki a strandra.
2/10 anonim válasza:
Hát mondjuk ez eszedbe juthatott volna hamarabb is. :) Egyébként a legjobb megoldás szerintem is a szoli lenne.
3/10 Noren1989 válasza:
Ha nem c_gány vagy, sosem leszel mindenhol barna.
Amúgymeg nyomjad akkor pánt nélküli rucikba, azt annyi.
25/F
4/10 anonim válasza:
Onbarnito spary onbarnito szalonban.
5/10 anonim válasza:
En is a sprayt akartam javasolni. Ott megoldjak. :)
6/10 anonim válasza:
:D üdv a klubban.
Én jövő hét keddtől szabadságon leszek, onnantól kezdve csak pántnélkülikben fogok járni...
Ha nem leszek egyenletes barna, hát ez van. Ez legyen a legnagyobb gondunk a házasságunkban :D
7/10 anonim válasza:
Én is a sprayt javaslom, amúgy nem használok ilyeneket, de 1-1 alkalomra tökéletes, hogy ne látsszon a pánt nyoma vagy hasonlók.
8/10 anonim válasza:
Ezt ki mondta, hogy a cigányok egyenletes barnák? Ők is tudnak barnulni. :DD
Én bepróbálnám a szolit, Kérdező.
9/10 anonim válasza:
Ezzel én is bajban vagyok. Pedig bent dolgozom, és napozni sem szoktam, de így is meglátszik a ruha nyoma a mindennapi utcán való járkálástól. Én szoliba kezdtem járni.
10/10 anonim válasza:
Photoshop. Élőben meg a kutyát nem fogja érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!