Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korlátlan italcsomagot kérjek, vagy itallap alapján számoltassuk el a lagzis italfogyasztást?
kb 80 fő lesz, ebből 10 gyerek. 6400 ft a korlátlan italcsomag, ebben viszont csak üdítő+bor+sör van. A töményet mi visszük.
A sör itallapon 800-1000 ft között mozog/korsó. Bor viszont nincs az itallapon. Mondjuk ezt nem értem... egy normális étteremben kéne bornak lennie, de mit mondjak rá, már sok szempontból sajnos rájöttünk, hogy ez nem egy normális étterem...
De mindegy, a lényeg, hogy vajon melyik érné meg jobban? Fejenként hány liter alkoholt szoktak fogyasztani az emberek átlagban?
Figyelj csak? Neked nem volt elegge meggyozo az, hogy az adminok szo nelkul toroltek a hulyesegeidet? Mindek jossz mar megint ide? Nem kertem a primitiv beszovegeleseidbol.
Ha tudnal irott szoveget ertelmezni, akkor nem nyomnad megint a hulyesegedet... Olvass es ertelmezz... Szerencsetlen...
Mi a töményet visszük és tényleges fogyasztás alapján fogunk fizetni. Meghatároztunk egy összeget(250.000), amit nem szeretnénk átlépni. Időközönként fogunk tájékoztatást kapni, hogy hol tartunk. Az árak nem az itallap alapján lesznek elszámolva, hanem "középáron".
Remélhetőleg elég lesz a keret. Igazából nem ivós egyikőnk családja sem.
A ti esetetekben fél millió forintról beszélünk, amit szerintem akármilyen partizós is a csapat, nem fogyasztanátok el tényleges fogyasztás alapján.
Nálunk italcsomag 5000 Ft/fő Sör,bor, jager,unicum,finlandia vodka,jeam bean, martini,bayles,üdítők
pálinka nincs benne, mert annak 1000 ft felese.
De ennek ellenére sem kérünk csomagot,mert annak minek vegyeka,ki 2 naracslevet meg 3 kólá fog inni? Van 3-4 vedelő,de a többi szolíd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!