Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Október eleji esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Október eleji esküvő?

Figyelt kérdés
Úgy alakúlt, hogy lehet nem várunk két évet, hanem Októberben össze házasodunk. Kinek volt Októberi esküvője, milyen volt? Mennyivel volt másabb mint a nyári?
2015. júl. 10. 10:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semennyivel nem volt másabb, mint a nyári, gyönyörű, napos idő volt, maximum annyi, hogy nem izzadtunk, mint a ló. Ha megint választani lehetne, szintén őszi esküvőt választanék.
2015. júl. 10. 10:51
 2/11 anonim ***** válasza:

Hangulatra szerintem semmivel nem lesz másabb, tényleg nem baj, ha nem fogtok megpusztulni a melegtől.

Ha nem is fogtok ki napos időt, akkor sincs gáz mert romantikusabb lesz, ha meg a lagzi beltéri lesz, kit érdekel, hogy kint esik az eső!

2015. júl. 10. 11:12
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem szeretnénk nagy esküvőt! A család pár barát két tanu ennyi:)
2015. júl. 10. 11:17
 4/11 anonim ***** válasza:

Szüleimnek volt októberben, szegény anyum nagyon fázott, mert akkor éppen nagyon hideg volt.

Arra készülj, hogy esetleg valami vastagabb kabátszerűség is kellhet a ruha fölé.

Az enyém tavaly májusban volt, de akkor is 18 fok volt csak, és hát deréktól felfelé nagyon fáztam én is, de a vőlegénynek és a násznépnek pont jó volt

2015. júl. 10. 13:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem volt menyasszonyi ruhám, béreltük, ahhoz adtak egy hosszabb bolerót, úgyhogy nem kellett kabát.
2015. júl. 10. 13:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Októberben lesz az esküvőnk, én direkt rágyúrok az öszi hangulatra. :P Eddig 4 októberi esküvőn voltam, mindegyiken 20fok fölötti napos idő volt, de fel kell készülni arra is, hogy akár minuszok is lehetnek este.
2015. júl. 10. 14:17
 7/11 anonim ***** válasza:

Mert csak két év múlva lesz legközelebb nyár?

Egyébként nekem kifejezetten szimpatikus, ha valaki nem nyári esküvőt tart, mert az szerintem nagyon sablonos.

2015. júl. 10. 14:53
 8/11 A kérdező kommentje:
2017 augusztus 19et néztük ki, akkor lenne az eljegyzésünk 2 éves évfordulója. De lehet nem várunk ténylg addig, de még meglátjuk, hogy vagy msotoktóber vagy tavasz :)
2015. júl. 10. 15:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia! Ide is leírom azt, amit nemrég egy másik válaszolónak. Az idő mostanában teljesen kiszámíthatatlan. Azt nem tudják megmondani, hogy holnap milyen idő lesz. Voltam már október közepén esküvőn, gyönyörű idő volt. Egy ismerősömnek februárban volt, igaz, hogy csak 2 tanús, de ott is ragyogó napsütés volt. Mi a májust választottuk, direkt azért, mert akkor úgy gondoltuk, hogy nem lesz sem meleg, sem hideg. Ehhez képest volt kb 15 fok, és szakadt az eső. Úgyhogy lehet, hogy egy kellemes őszi napot fogtok ki, de lehet, hogy meleg lesz, de az is benne van a pakliban, hogy szakadni fog az eső. Ha azt vesszük, hogy pár napja milyen ítéletidő volt...
2015. júl. 11. 06:08
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát dögöljek meg, én még mindig nem értem ezt a te matematikádat. Azt mondod, hogy "2017 augusztus 19et néztük ki, akkor lenne az eljegyzésünk 2 éves évfordulója".

Namármost ezek szerint 2015 augusztus 19-én "volt" az eljegyzésetek. Az viszont még nem volt, hanem majd csak lesz. Így meg van tervezve, hogy mikor kérik meg a kezed?

2015. júl. 12. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!