Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi lenne a reakciótok?
Utolsó: nem hiszem hogy már 8 éve is orvos volt, 18 évesen amikor összejöttek, úgyhogy szerintem nem a státusza miatt jött vele össze, csak arra utalt, hogy attól még hogy alacsony, rendes tanult ember, vagyis van egy csomó más tulajdonsága is a magasságában kívül.
Egy-egy paraméter alapján megítélni vmit, pláne ha ismerős és még meg is hív az esküvőjére, elég primitív dolog.
Kedves Utolsó! Pontosan emiatt írtam, hogy mi a végzettsége, mert attól hogy valaki nem 180 cm még lehet egy értelmes ember...akár nézhet is jól ki...
Már kaptam meg ezt is, mástól is, hogy persze, mert orvos, azért megyek hozzá. 11. ben mikor megismertem, még távolról sem volt orvos. Persze van aki ezt nem tudja. Én meg hagyom, hogy gondoljon amit akar.
Minden esetre az életben nem árt, ha kicsit tovább látunk az orrunknál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!