Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi lenne a reakciótok?
Kellemes érzéssel töltene el, hogy vannak akik túllépnek a külsőségeken, boldogok együtt, szeretik egymást.
A véleményedet olvasva nem csodálom, hogy nem bírod felfogni az ilyen dolgokat, úgyhogy nem is érdemes gondolkodnod rajta.
nő: 170 /55, férfi: 165/48 - tehát plusz-mínusz öt centi és 7 kg...
"nem is értem hogy mehet hozzá egy ilyen.....ilyenhez"
De szánalmas vagy te, kérdező.
Amúgy messzemenően nem érdekelne a másik magassága és testsúlya, ha találnék valakit, akivel kölcsönösen igazán szeretjük egymást.
Semmit nem gondolnék, nyilván, ha meghívtak, akkor ismerem õket, tehát már nem lepõdöm meg a magasságbeli különbségen és örülök a boldogságuknak.
Te viszont nem lehetsz egy túl értékes ember, ha valakit csupán a külleme miatt egyszerüen "ilyennek" hívod és nem tiszteled meg azzal, hogy emberszámba vedd.
:)))))))
Ez jó vicc.
Nekünk aug 1-én lesz az esküvőnk, párom alacsonyabb nálam, kb. végzős licisnek néz ki (26 éves), én max 16 nak (a magam 25 évével). Akkor most ássuk el magunkat, vagy keressek egy férfit, aki magasabb és az apám lehetne és akkor majd mellé vénülök...
Ő egyébként orvos, nekem is két diplomám van. Biztos lesz aki majd így gondolkodik rólunk, mint Te, de ezeket az embereket sajnálom, mert nincs életük, ezért máséval kell foglalkozzanak...
Nem tudom ismered-e a mondást, de nem singgel mérik az embert. Mi 8 éve vagyunk együtt és nem adnám semmiért és semmi pénzért nem kéne valaki aki nála kevésbé szerethető számomra, de legalább modell alkat és mutatja a korát...
'Ő egyébként orvos"
Ugye a kérdésben szereplőről pedig nem tudunk iylen infót, de valószínüleg hasonló van a "háttérben" Mondjuk ez nem valami leleplezés, csak Tény, hogy iylen esetekben le van szava hogy mutatnak egymás mellett. (más esetben a nő sírógörcsöt kapna, hogy hogy néznek ki a fotókon, de a férfi magas státusza ezt simán el tudja feledtettni) ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!