Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék egy olyan helyet találni az esküvői ebédnek és bulinak, amit csak kibérlek és én szervezem meg én visszem a kaját és apiát mivel már mindent megvettünk. Hol találok ilyen helyet?
Figyelt kérdés
Szeptember 27én lesz az esküvöm, ugy volt hogy a nagybátyáméknál lesz megtartva az ebéd és buli, de mai nappal visszamondták és most itt vagyok helyszin nélkül.
Szeretnék egy olyan helyet találni amit csak kibérlek és én szervezem meg én visszem a kaját és apiát mivel már mindent megvettünk, tud valaki ilyen helyet vagy teljesen reménytelen és kidobhatom a pénzt az ablakon amit a menüre és az italra illetve a diszitésre költöttem.....
2008. szept. 3. 16:56
11/11 anonim válasza:
Mi az Egyetemi Katolikus Gimnázium dísztermében tartottuk. Nagyon segítőkészek és gyönyörű a helyszín. Interneten meg tudod keresni őket. (az iskola a Halászbástya alatt van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!