Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen lenne menyecskeruhának az alábbi ruha?
Nem innen rendelném meg nyilván, hanem megvarratnám. A hátdekoltázst valamivel kisebbre venném, de nem sokkal. Nem is arra lennék kíváncsi, a ti ízléseteknek megfelelő-e, felvennétek-e, hanem ha ezt látnátok egy friss feleségen a lagzin, mit gondolnátok? A klasszikus, magyaros ruhák nem tetszenek, és rövidet sem szeretnék, ha esetleg valakiben felmerül, miért ilyesmire esett a választásom. :)
Utolsó: nem mindenki táncol, és ha igen, klasszikusat lehet hosszúban is. Nem feltétlen kell a csárdást járni :)
Az 1. linkelt ruha szép lenne, de nekem kicsit sok. Azért, mert az eleje is karcsúsított-kivágott, és a hátulja is díszetett, kivágott. Általában ennek csak az egyike ízléses, a kettő egyszerre nem nagyon. Tehát csak egy valamit mutass, ne mindenedet egyszerre.
A 2. ruha szörnyen feszülős és a necc berakás sem tetszik.
Ha az elsőt vennéd fel azt gondolnám, nem tudod, hol a határ villantás terén, a másodiknál pedig hogy közönséges vagy.
Ez helytálló lenne? (rövid is, szexi is, piros is, lehet benne táncolni is :D)
Mondjuk az alját szintén nem ilyen fényes anyagból varratnám.
hát én ezt a hagyományt pont fordítva ismertem :
a menyasszonyi a ruha a "szexi" és az újasszony ruha már szolidabb, hiszen már nem "eladó a menyasszony" :D
de, nem tartam annyira ezeket a hagyományokat
ami pedig a ruhát illeti amit utoljára linkeltél valami ízléstelenül borzalmas, szerintem ezek jobban illenének oda:
és a személyes kedvencem :
Sok boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!