Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interferencia kérdése:
Mit szólnál, ha a párod olyan esküvőt akarna, ahol mindenki meztelen?
Figyelt kérdés
2015. jún. 29. 00:30
1/13 anonim válasza:
Kétlem, hogy a pap ledobná a stólát. Vagy az anyakönyvvezetőn is csak a magyar nemzeti szalag lenne? És a násznép? Papik külön kiskocsin tolnák a hasukat, öv híján? A mamák meg fociznának a melleikkel? :D
3/13 anonim válasza:
Át akar verni, nem esküvőt akar ő...:D
4/13 anonim válasza:
Azt gondolnám viccel :D Ha komolyan gondolná, akkor pedig nem mennék bele.
5/13 anonim válasza:
Akarhat, csak ne velem. :D
Viccet félretéve, ő nem akarna. De nekem se tetszene.
Ha amúgy nudista beállítottságú a pár és a családjaik is, akkor ha az esküvő nem is de a lagzi lehet ilyen. Csak engem ne hívjanak meg, tényleg. De amúgy simán el tudom képzelni, hogy van ilyen.
23L
6/13 opened paradise válasza:
És mi lenne fehér? A szőre? :D
7/13 anonim válasza:
Felfújnék egy guminőt, rákötnék szigetelővel egy lejátszót, ami a pap szövegét nyomja le, kimondanám helyette is az igent, és vinném nászéjszakára. Persze mindezt otthon. Így megvolt amit akart, és nekem se kellett egy szál falloszban oltár elé állnom.
9/13 anonim válasza:
Erősen elcsodálkoznék, szóhoz se jutnék. Lehetetlen, hogy egy többéves kapcsolatban ennek ne lenne előjele.
Mindenesetre nem mennék bele. Ki kíváncsi a 80 éves Béla bá aszott testére? Sztem senki.
10/13 anonim válasza:
Röhögnék egy nagyot, mivel nem nudista a szentem. Tény, vannak olyan esküvők, ahol mindenki meztelen, de azt tegyük hozzá, hogy az ilyen esküvőn a vőlegény, menyasszony és a meghívottak is életvitelszerűen naturalisták, nudisták (nem is tudom melyik a megfelelő szó erre az életstílusra hirtelen). Az hogy a semmiből valaki ilyet akarjon... főleg Magyarországon a prüdéria egyik fellegvárában... merész és nehezen hihető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!