Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lenne az ideálisabb helyszín?
A párom karácsonykor megkérte a kezem,és most kezdtük el tervezgetni az esküvőnket.
A kérdésem az lenne,hogy szerintetek melyik lenne az ideálisabb egy elég kis esküvő(2 tanú+mi) helysznének?
1., Maldív-szigetek:
2.,Hawaii:
3.,Mexikó:
4.,Ausztrália
5.,Seychelles-szigetek:
6.,Thaiföld:
Nem viccből/kérkedésből/dicsekvésből tettem fel a kérdést!
Igazából arra lennék kívnácsi,hogy biztonsági/szállás/éttermi/vásárlási/vedégszeretet lehetőségek közül melyik lenne a legjobb?
Főleg a biztonsági része érdekelne a dolognak.Az is érdekelne,hogy rendezte-e már valaki hasonló helyszínen az esküvőjét.Milyen élmény volt?
Előre is köszönöm a válaszaitokat!:))
Szepek a kepek, a helyszinek, megneztem oket! Es kedvet is kaptam egy eskuvohoz mindjart!:)
En a helyedben megkerdeznem a konzulatusokat, hogy milyen papirok szuksegesek a ezekre a helyekre.
Aztan amelyik a legegyszerubbnek, legolcsobbnak tunik, oda mennek.
Igazabol a kepek szinte ugyanolyanok, tehat mindegy, hogy hova mennetek.
Viszont az ugyintezes miatt nem lesz konnyu, tehat en emiatt a legkonnyebben intezhetot valasztanam.
Sok boldogsagot!
Igazából mi a Maldív-szigetekre gondoltunk,mert találtunk egy utazási irodát,amiről tudjuk,hogy megbízható(utaztunk már velük),és kínálnak egyelég kedvező árú utat.
Köszönöm a jó kívánságot,és a tanácsaidat!:)
Biztonsági szempontból Thaiföldet ajánlom a legkevésbé. Ausztrália tengerpartjain pedig elég sok a veszélyes/mérgező állat, ott nem nagyon mernék a vízbe menni.
Sok boldogságot!
Semmi gond az Ausztral partokkal. Veszelyes allatok mindenhol vannak. En itt elek mar lassan 9 eve es imadom!!!!! Minden partja szep es valaszthatsz h mediterran vagy tropusi eghajlatot akarsz. egy spanyol vagy gorog, horvat tengerpart meg sem kozeliti. (voltam ezeken a helyeken amig Mo-n eltem, tehat van osszehasonlitasi alapom...)
AZONBAN nem konnyu ide vizumot kapni!!!! tehat ellenorizd le nagykovetseggel h turista vizumot hogyan kell intezni ilyen esetben. Ugyanis fiataloknak nehezen adnak nehogy itt ragadjanak a vegen...
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!:)
Közben megszületett a döntés:Maldív-szigetek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!