Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek engedélyezik?
Figyelt kérdés
Én is munkanélküli vagyok és a párom is...házasság után anyósomék fogunk lakni..a szülök fizetnek mindent elég nagy lakodalom lesz 250 fős minden extrával...most megyünk kérni időpontot csak azt szeretném kérdezni, hogy az anyakönyvvezető kérdezi mit dolgozunk vagy nem számít? Majd a nászút után ráérünk munkát keresni....2015. jún. 23. 15:45
1/11 A kérdező kommentje:
tehát engedélyezik a házasságot ha mindkét fél munkanélküli?
2015. jún. 23. 15:46
3/11 anonim válasza:
Azt kérdezi meg, hogy van-e házasságok kívüli gyereked, illetve van-e a párodnak tudomása róla. A kutyát se érdekeli, hogy bankigazgató vagy, vagy szobalány.
4/11 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, mert néhányan "beszóltak" hogy miért házasodunk munkanélküliként, de szerintem a kettő nem zárja ki egymást úgy értve, hogy mindenképpen álláskeresésben vagyunk és akarunk is dolgozni, szóval házassággal is és anélkül is létfontosságú dolgozni..ezért házasság után is lehet munkát keresni nem kell várni vele és nem feltétele a házasságnak.
2015. jún. 23. 15:50
5/11 anonim válasza:
Tőlünk megkérdezte, beírta a nyomtatvànyba hol és mit dolgozunk (többek közt :) )
6/11 anonim válasza:
Tőlünk is megkérdezte : van-e gyerek,végzettség,munkahely.De csak a statisztika miatt.
7/11 anonim válasza:
Ekkora trollkodast :D remelem, csak viccelsz, hogy egy budos kanyi nelkul, anyosodek zsebere 250 fos rendezvenyt szervezel... :D ha meg nem viccelsz, hat akkor minden elismeresem, te aztan tudsz elni (masok nyakan...) elobb fel kene noni, aztan tisztesseges modon megkeresni annak az eskuvonek az arat.
8/11 anonim válasza:
Tőlünk megkérdezte, de nem volt kötelező válaszolni, csak statisztikai kokból kérdezte, hogy mi a foglalkozásunk.
9/11 A kérdező kommentje:
7-es te hülye vagy? Nem én szervezem az anyósomék és a szüleim miatt lesz ott ennyi ember! Mindkettőnk szülei úgy gondolják alap, hogy ők fizetik a lakodalmat és nem mi, mert anno nekik is volt..ez hagyomány! Szomorú, hogy másoknál a szülök sajnos nem engedhetik meg maguknak de akiknél ez semmilyen gondot nem jelent nem értem mi a problémád! Ez a jegyespár fizet mindent mostanában divat..nagyszüleimnek a dédszüleim fizették..szüleimnek a nagyszüleim..nekem/nekünk meg a saját szüleink! Kocs/ház minden megvan...álláskeresés meg folyamatban...a két családnak összesen 5 ingatlan van a nevén..és 4 kocsi...szóval erről ennyit!
2015. jún. 24. 10:07
10/11 anonim válasza:
Kérdező, dicsekszel vagy panaszkodsz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!