Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs ez egy kicsit túlbonyolítva? Vagy én veszem túl "lazán"?
Nem valami eget rengető fontosságú a téma, az tény :D
Koszorúslányok leszünk, a nagy napon a menyasszonyhoz jön fodrász és sminkes. Hajamat megcsinálja, de csak valami egyszerűt, viszont a sminkes is házhoz jön, de nem nagyon szeretném igénybe venni, mert:
1. nem nekünk kéne lenni a középpontban, hanem a menyasszonynak
2. nem akarom, hogy édesanyám sem ismerjem fel mondjuk, olyan bazári majmot csináltak belőlem
3. min 5000 Ft ( a ma. nem fizeti)
Én kitaláltam magamnak egy sminket, általában szépen és pontosan sminkelek, régen eléggé beleástam magam a témába. Tegnap teszteltem, h mennyire tartós, meg h milyen:
DE az egyik koszorúslány rám förmedt, h nem érti, hogy ők csináltatnak sminket, én miért nem, amikor házhoz jön meg etc.
Ez most komolyan akkora horderelyű dolog, vagy én veszem túl prolin? Csináltatni illik ide tényleg koszislányként ekkora nagy valamit? Sosem voltam így, tehát nem tudom, mit kell, mit illik stb :D
*Én kitaláltam magamnak egy sminket, általában szépen és pontosan sminkelek,
Jaj Istenem, ezt nevezed te szép sminknek?:DD
1. Nem egy sminktől leszel a középpontban.
2. Honnan veszed, hogy bazári majmot csinál belőled a sminkes? Gyönyörű natúr, nude sminkeket csinált az én sminkesem a koszorúslányoknak.
3. Én sem fizettem, ők fizettek érte 2000Ft-ot...
Nekem nem tetszik a sminked, a kék kihúzás nevetséges.
Azt a kék színt mellőzném,nem áll jól neked.
A sminkessel próbáld meg,ennél biztosan jobban fogsz kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!