Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Maximum mennyit költenél egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maximum mennyit költenél egy esküvőre?

Figyelt kérdés
2015. jún. 2. 22:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

ruhám: 55 ezer

meghívók: külföldről rendelve az alap, a tervezést én csinálom plusz a nyomtatással kb 10-15 ezer (38 db)

vacsi: mivel após szakács, így ő vállalta, hogy megfőzik, az alapanyagokat nem engedi nekünk beszerezni, üdítő és a piák nagyker áron jönnek, szóval azon is spórolunk

helybérlés szerencsére nem kell a bulira, családi házban lesz vagy az udvaron

a díszítésre max. 30 ezret szánunk, netről rendeljük a díszítő diy elemeket

kell még vennem egy csizmát (vagy ha szerencsém van, akkor kapok egyet a cégtől, ahol dolgozom) a ruhához, éljen a western stílus! kb. 15 ezer

a csokromat is rendelem külföldről, szatén rózsás: 8 ezer

vőlegényemnek a nadrág-mellény-ing-nyakkendő: 30 ezer

még aminek utána kell néznem az az asztal és szék bérlés, hogy tudjunk hol enni :)

zene el lesz a laptopról is, vannak hozzá remek erősítő hangszerkezetek. én úgy gondolom, nem kell több milliót költeni ahhoz, hogy szuper legyen egy esküvő!!

2015. júl. 3. 23:13
 22/23 anonim ***** válasza:

utolsó update

a fotóst el is felejtettem, sok ismerősöm van szerencsére, így azt is olcsóbban meg tudjuk oldani, szerintem 50-ből meg van.

2015. júl. 3. 23:17
 23/23 anonim ***** válasza:
Aki egész napost elvállal 50-ért (még ha ismerettségi alapon is) annál valószínűleg jobban jársz ha a rokonok fotóznak. ;)
2015. júl. 4. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!