Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maximum mennyit költenél egy esküvőre?
ruhám: 55 ezer
meghívók: külföldről rendelve az alap, a tervezést én csinálom plusz a nyomtatással kb 10-15 ezer (38 db)
vacsi: mivel após szakács, így ő vállalta, hogy megfőzik, az alapanyagokat nem engedi nekünk beszerezni, üdítő és a piák nagyker áron jönnek, szóval azon is spórolunk
helybérlés szerencsére nem kell a bulira, családi házban lesz vagy az udvaron
a díszítésre max. 30 ezret szánunk, netről rendeljük a díszítő diy elemeket
kell még vennem egy csizmát (vagy ha szerencsém van, akkor kapok egyet a cégtől, ahol dolgozom) a ruhához, éljen a western stílus! kb. 15 ezer
a csokromat is rendelem külföldről, szatén rózsás: 8 ezer
vőlegényemnek a nadrág-mellény-ing-nyakkendő: 30 ezer
még aminek utána kell néznem az az asztal és szék bérlés, hogy tudjunk hol enni :)
zene el lesz a laptopról is, vannak hozzá remek erősítő hangszerkezetek. én úgy gondolom, nem kell több milliót költeni ahhoz, hogy szuper legyen egy esküvő!!
utolsó update
a fotóst el is felejtettem, sok ismerősöm van szerencsére, így azt is olcsóbban meg tudjuk oldani, szerintem 50-ből meg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!