Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha nem kérdezik meg hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem kérdezik meg hogy minek örülnétek nászajándék gyanánt, mit tennél?

Figyelt kérdés

Pár meghívót már elkezdtünk szétosztogatni és a szülőkkel beszélgetve "kiderült", hogy eddig senki sem kérdezte meg hogy mit szeretnénk nászajándékba. Mi meg persze nem mondhattuk azt hogy "Tessék itt meghívó, borítékot kérnénk, mert lakásra gyűjtünk". Legalábbis szerintem. Apám szerint ne csodálkozzak ha 10 edénykészletet kapunk majd, mert nem jeleztük mit szeretnénk.

Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

2015. máj. 25. 10:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem szoljatok meg a rokonoknak ha nem keso hogy ki mit hozzon. Penzt nem ajanlom mert nem fig tul sok osszegyulni inkabb olyan dolgokat kerjetek ami majd hasznos lesz az uj hazban.

18/L

2015. máj. 25. 11:06
 2/13 Interferencia ***** válasza:
100%
Érdekes a helyzet, mert általában meg szokták kérdezni. Én valami olyasmit mondtam volna, ha ők nem hozzák fel, hogy nem kell amúgy nagy ajándék, annyit, vagy olyat adjatok, ami nem hiányzik, mi is lakásra gyűjtünk. Az a legfontosabb, hogy ha tudtok, gyertek el az esküvőre, sokat jelentene nekünk.
2015. máj. 25. 11:17
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem még nem volt esküvőm, de a társaságban már többeknek. Nem jelentették ki sosem ők sem, hogy mit szeretnének, az esküvő idejének közeledtével mi kérdeztünk rá, hogy akkor mire is vágynak pontosan. Bár mi közelebb álltunk hozzájuk, gyakran találkoztunk, távoli rokonok esetében nem biztos, hogy ez működik, nekik lehet, hogy mikor a visszajelzést adják, megmondjátok.
2015. máj. 25. 11:36
 4/13 A kérdező kommentje:
Barátokról, illetve unokatestvérekről van szó, nem hinném hogy annyira távoliak. Nem új ház vételéről van amúgy szó, hanem évek óta albérletben lakunk, kvázi minden megvan és a saját lakásra spórolunk..
2015. máj. 25. 11:57
 5/13 anonim ***** válasza:
35%
bankszámlát nyitnék és oda kérném az ajándék árát, de ha annyira jól megy nektek hogy erre nincs szükségetek az összeget egy alapitványnak is felajánlhatjátok
2015. máj. 25. 12:57
 6/13 A kérdező kommentje:
Ha annyira jól menne, nem albérletben laknánk..
2015. máj. 25. 13:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Családban, barátoknál pont, hogy feleslegesnek érzem kérdezni. Ez az a közeg, ahol elég közel álltok egymáshoz ahhoz, hogy kérdezés nélkül is tudják mire lenne szükség, plusz mellé még ismernek is benneteket elég jól - ha netán mégis tárgyi ajándékot terveznének - hogy eltalálják mi tetszene.

Inkább a távolabbi rokonok, ismerősök esetében lenne jogos a kérdés.

2015. máj. 25. 14:29
 8/13 anonim ***** válasza:
77%

Én pénzt adnék/fogok adni annak is aki konkrét ajándékot kér. Elég bunkóság másra erőszakolni az ízlésünket, hacsak nem olyan értékű a tárgyi ajándék, amit jó áron eladhat. Pl. Ha valami festòművész lennék festenék nekik egy képet.

Amúgy miért nem mondtátok, hogy pénzt kértek? Teljesen oké, senki se sértődik meg rajta.

2015. máj. 25. 18:38
 9/13 anonim ***** válasza:

akkor meghivo alsó részére odaraksz egy számlaszámot vagy ha már készen vannak egy pici névjegykártyányi lapra rányomtatsz egy bankszámlaszámot és hozzá kapcsolod a meghívóhoz

én sokszor láttam ezt..

nem gáz egyáltalán.

van akinek nem számít a pénz és felajánlja alapitványnak, nem olvastam jól elöszőr ezért írtam azt

vagy nyitsz egy "esküvői listát" bizonyos konyhafelszerelésekkel foglalkozó üzletekben és összeraksz egy listát arról mit szeretnél. a legolcsóbb citromfacsarótól a drágább dolgokig. ezt tudatod a meghívotakkal és mindenki a tárcájának megfelelőt vesz nektek, ami pedig elkelt a listáról azt egyszerüen kihuzzák a listűról igy nem lesz 3 citromfacsaród.

2015. máj. 25. 22:55
 10/13 anonim ***** válasza:

+ a lagzi is lesz akkor szerintem alsóhangon is meghívottanként legalább 5.000 kéne megajándékozni titeteket

100 meghívott x 5.000 ft = 500.000..

nem egy nagy összeg de a lagzit kifizetheted és már az is valami.

2015. máj. 25. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!