Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viseljem a nevem a házasságkötés után?
Figyelt kérdés
Melyik hangzik jobban szerintetek? Dabóciné Kisházi Beáta vagy Dabóci-Kisházi Beáta? 23/N2015. máj. 20. 00:10
1/17 anonim válasza:
Az elso :) en is ugy tervezem majd csak csoppet hosszu lesz :D
18/L
2/17 Interferencia válasza:
Nem nézel ki rosszul.
Szerintem is jobb az első.
3/17 anonim válasza:
A -né nekem nem tetszik, a kötőjeles mindkettő hosszú és i-re végződik, úgyhogy nem hangzik jól, úgyhogy én maradnék Kisházi, vagy lennék Dabóci.
6/17 anonim válasza:
1.
Én is ezt a tradíciós formát választottam tavaly. :)
7/17 anonim válasza:
Én kötőjellel viselem, nem a né miatt, hanem mert jobban hangzott, szerintem esetedben az első változat jobb. Egyébként nagyon hosszú lesz, ha nincs különösebb oka( annyira akarod, a család a akarja a leendő ferjed akarja) akkor én nem vennem fel.. Megszenvedsz a hosszával...
8/17 anonim válasza:
En kotojellel veszem fel. Nem szeretem a ne megjelolest. Tul oreges, maradi, alarendelt hangzasa van. Nem vagyok emancipunci, de van egy hatar.
10/17 anonim válasza:
Ha csak ezek a lehetőségek vannak, akkor én a kötőjelesre szavazok. A -nétől nekem mindig borsózik a hátam, mintha egy 90 éves nagyival beszélnék. És szerintem nem is hangzik rosszul a kötőjeles dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!