Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári esküvőn bevonuló zenének Vangelis?
Figyelt kérdés
Párom édesapja meghalt még a kapcsolatunk elején, és most hogy esküvő lesz felvetette, hogy édesapja szerette Vangelistől az 1492 Paradicsom meghódítása dalt, és hogy lehetne ez a bevonuló zene. Nekem is tetszik nagyon. Szerintetek jó lenne bevonuló zenének?2010. febr. 25. 09:55
11/16 anonim válasza:
Szerintem az a fontos, hogy nektek megfeleljen. Ha van személyes kötődés a számhoz, akkor meg pláne jó.
Egyébként lehet, hogy a magyar fordítás nem sikerült túl jól, de ha csak a zenét meghallgatjátok, abban nagyon sok olyan (zenei) motívum van, ami egyáltalán nem szomorú, sőt!
12/16 anonim válasza:
Az a dal nem is igazán szomorú, inkább büszke,szerintem. Jó lesz szerintem, bár az egész esküvő nem ér annyit, hogy a párodat megbántsd emiatt. Ha ezt szeretné zenének, akkor bólints rá.
13/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem rossz az 1492! Sőt! Én el tudnék képzeli egy olyat, hogy még nem vagy bent amikor elkezdődik, és 1:45-nél lépsz be a terembe amikor megszólal a gong!
De ha lessz szülőköszöntő, akkor oda mégjobb lenne, és méginkább az apukája tiszteletére szólna!
De ez csak az én véleményem, elképzelésem! :)
Sok boldogságot!
14/16 anonim válasza:
A Tűzszekerek egyáltalán nem ide való. Megnézte valaki a filmet?!
És a zenéje (az akkordok) sokkal depisebb, mint a másik.
15/16 anonim válasza:
esküvői zene oldalakon általában fent van ez a zene!Azt választod amelyiket akarod!Szerintem szép!Amúgy én ilyen oldalról választottam egy gyönyörű dalt Gergely Róberttől a Hófehér című dalt! Hallgasd meg! Nagyon szép!
16/16 anonim válasza:
ennek a dalnak már van akkora "tekintélye" és komolysága, hogy választhasd!Ez egy nagy sikerű szám! Szerintem igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!