Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Polgári esküvőn bevonuló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Polgári esküvőn bevonuló zenének Vangelis?

Figyelt kérdés
Párom édesapja meghalt még a kapcsolatunk elején, és most hogy esküvő lesz felvetette, hogy édesapja szerette Vangelistől az 1492 Paradicsom meghódítása dalt, és hogy lehetne ez a bevonuló zene. Nekem is tetszik nagyon. Szerintetek jó lenne bevonuló zenének?
2010. febr. 25. 09:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
Tudtommal elég sok pár választja ezt bevonulózenének. Nekem is tetszik, bár mi nem ezt választottuk.
2010. febr. 25. 10:02
 2/16 anonim ***** válasza:
40%
Baromira nem illik esküvőre! Lehangoló! Az oké, hogy így szeretnéd leróni a tiszteletedet párod édesapja előtt, de azért ne rontsd el az esküvődet! Én személy szerint akkor sem engedném, hogy Vangelis szóljon az esküvőmön, ha pisztolyt tartanának a fejemhez! Remélem nem bántottalak meg! Válassz inkább valami szép romantikus zenét, és az első gyerekedet nevezd el a párod apja után! Ha nagyon gáz a neve, akkor második névnek! Ez sokkal nemesebb gesztus, és így mindig emlékezni fogtok rá!
2010. febr. 25. 10:02
 3/16 anonim ***** válasza:
67%
Szeritnem Vangelisszel nincs gond, de speciel ezt a dalt inkább a temetésemre választanám...
2010. febr. 25. 10:05
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem bántasz meg vele. Most valamelyik nap mikor ilyen szemmel, vagyis füllel hallgattam nekem is az volt a véleményem, hogy szomorú dal. Mondtam is páromnak, és mondta hogy nem baj akkor legyen más. Csak kíváncsi vagyok az itteni véleményekre is. Egyébként páromnak ugyanaz a neve mint az édesapjának, és mint a nagyapjának volt.:DDD
2010. febr. 25. 10:07
 5/16 A kérdező kommentje:
Más Vangelis dalt tudtok linkelni, ami nem szomorú?
2010. febr. 25. 10:07
 6/16 anonim ***** válasza:
2010. febr. 25. 10:10
 7/16 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy ezt a linket adtad meg, mert ezt is nézegettem, vagyis hallgattam!:D Nem rossz!
2010. febr. 25. 10:15
 8/16 anonim ***** válasza:
Temetésre válaszd!Ne az esküvődre!
2010. febr. 25. 10:18
 9/16 anonim ***** válasza:
Engem kiráz a hideg attól a zenétől, és nem jó értelemben!
2010. febr. 25. 10:19
 10/16 anonim ***** válasza:
Inkább a Tűzszekereket válaszd, az jobb ide.
2010. febr. 25. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!