Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a szám milyen lenne nyitótáncnak?
2015. máj. 16. 00:53
1/5 anonim válasza:
Tokeletes!!! Imadom ezt a dalt :) annyira szep a szovege meg kicsit illik rank , a parommal tavkapcsolatban elunk szoval "I have died every day waiting for you, darling don't be afraid I have loved you....i ll love you for a thousand more"
Sok boldogsagot!!!
18/L
2/5 anonim válasza:
Szerintem kegyetlen unalmas, meg elegánsabb olyat választani amiben nincs ének. De végülis nem rossz.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ!
2015. máj. 18. 08:15
5/5 anonim válasza:
Szerintem is tökéletes, talán egy kicsit fel lehetne gyorsítani (ha van olyan ismerősöd vagy bárki aki meg tudná csinálni) és láttam már egy kicsit gyorsabb verziójára táncot. Gyönyörűen lehet rá táncolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!