Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Hamarosan férjhez megyek.

Figyelt kérdés
Több mint 3 éve vagyunk együtt a párommal, már tervezgettük az esküvőt, de hamarabbra kellett tennünk, mert állapotos vagyok, és nem szeretnék nagy hassal esküdni. De komolyan mondom amióta elkezdtük a szervezést, annyira feszültek vagyunk mindketten, hogy azóta sokkal de sokkal többet veszekszünk, én meg állandóan sírok...nyilván a hormonjaim is befolyásolnak most, de nálatok nem volt így? Hogy azelőtt minden a legnagyobb rendben volt, most meg őszintén szólva már szinte nem is akarom az egészet, mert előtte jobb volt minden! De már nem tehetem meg, hogy visszamondom, mert már nem kevés pénzt beleöltünk! Mit gondoltok, ha lezajlik a lagzi újból jó lesz minden?
2010. febr. 24. 17:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szülés után, mikor már helyrekerültek a dolgok nem lehet megesküdni?

Szerintem ez ilyen jajj gyorsan házasodjunk, mert terhes vagyok népi hagyomány szindróma.

Neked is egyszerűbb lenne, miután már baba is rendben kicsit nyugodtabbak vagytok utána megesküdni. Nem kell ezt erőltetni, az erőltetésekből jönnek a feszültségek, nem a hormonjaid miatt.

2010. febr. 24. 18:45
 12/16 anonim ***** válasza:

Én megkérdezném a párodat, hogy fontos-e neki annyira ez az egész hercehurca, hogy simán hajlandó veszekedni is veled. Szerintem erre nincs igazi mentsége.

Ha egy kis nehézség adódik, akkor máris rajtad tölti ki a dühét???

Akkor mi lesz később?? Mi lesz, ha nem egy pozitív eseménynek néztek elébe hanem pl egy válságnak? Szerinted támaszkodhatsz majd rá, ha már most sem vesz komolyan annyira hogy figyeljen rád?

Szerintem kérdezd meg ezeket tőle.

Nem hiszem hogy bármi fontosabb lehetne neki, minthogy mosolyogni lásson téged, ha igazán szeret.

Persze kettőn áll a vásár, és a veszekedéshez is két ember kell. Úgyhogy ezeket a kérdéseket magadnak is tedd fel!

2010. febr. 24. 18:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Biztosan minden rendben lesz!

Én most keztem el szervezkedni, mert már rég kitűztük az időpontot és vészesen közeleg!Még csak a költségvetéseket csinálok, hogy biztos megtudjuk-e tartani, mert nem álunk jól anyagilak!

Egy hete keztem el vele foglalkozni, de már veszekszünk a zenén, a vendég listán, az öltönyén!Soha az elött semmin nem vesztünk össz!

Ez egy sterszes időszak mindenkinek!

Mind ketten azt akarjátok hogy tökéletes legyen, de az egyiknek nem tetszik az ami a másiknak!

Beszéljétek meg, és ha úgy látod hogy nem enged valamiből, akkor gondold át hogy te rosszúl éreznéd e magad ha engednél!És ha a válasz magadban nem, akkor engedj!De ugyan ezt tegye meg ő is!

A nagynénémék az előkészeletektől végig veszekedtek, még az esküvőn is, de azóta egyszer nem vesztek ösze és boldog házasok!

Sok boldogságot nektek az esküvőhöz és a babához is!

2010. febr. 24. 19:56
 14/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy csak most írok! Köszönöm szépen a válaszaitokat, többé-kevésbé megnyugtatónak találom őket! Nos hát igen, kettőn áll egy vita...sajnos én is ingerlékenyebb vagyok terhességem óta. De remélem minden megoldódik ha vége lesz! Ugyanis írták, hogy mi lesz ha valami válságba leszünk? Nos az már volt, és letudtuk minden gond nélkül! Érdekes tényleg, hogy pont egy ilyen pozitív dolog miatt jön ki rajtunk ez. De csak arra tudok gondolni, hogy azért, mert mindkettőnknek fontos, hogy jól sikerüljön! Mindketten szerettük volna a baba megszületése előtt ezt a lagzit, mert szerintem ha megszületik, ő lesz az első, és ő rá fogjuk költeni azt a pénzt amit most még megtehetünk, hogy a lagziba fektessük.
2010. febr. 24. 21:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Csak a készülődés miatt van,nálunk is ez volt,tiszta idegek voltunk és persze,egymáson töltöttük ki,de az esküvőn már minden rendben volt!:)De nálad bejátszanak a hormonok is...én terhesség eleje óta sírós vagyok...és valamikor teljesen kifordulok magamból!:)De ez is elmúlik....!:)Gratulálok a babához és a legjobbakat kívánom Nektek!:)33 hetes km
2010. febr. 25. 21:57
 16/16 A kérdező kommentje:

Ezekszerint ez nem egyedi eset! Bízom benne, hogy helyre jön minden magától.

Nagyon szépen köszönöm! Nektek is Nagyon Boldog Babavárást kívánok!

2010. febr. 26. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!