Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Hamarosan férjhez megyek.
Szülés után, mikor már helyrekerültek a dolgok nem lehet megesküdni?
Szerintem ez ilyen jajj gyorsan házasodjunk, mert terhes vagyok népi hagyomány szindróma.
Neked is egyszerűbb lenne, miután már baba is rendben kicsit nyugodtabbak vagytok utána megesküdni. Nem kell ezt erőltetni, az erőltetésekből jönnek a feszültségek, nem a hormonjaid miatt.
Én megkérdezném a párodat, hogy fontos-e neki annyira ez az egész hercehurca, hogy simán hajlandó veszekedni is veled. Szerintem erre nincs igazi mentsége.
Ha egy kis nehézség adódik, akkor máris rajtad tölti ki a dühét???
Akkor mi lesz később?? Mi lesz, ha nem egy pozitív eseménynek néztek elébe hanem pl egy válságnak? Szerinted támaszkodhatsz majd rá, ha már most sem vesz komolyan annyira hogy figyeljen rád?
Szerintem kérdezd meg ezeket tőle.
Nem hiszem hogy bármi fontosabb lehetne neki, minthogy mosolyogni lásson téged, ha igazán szeret.
Persze kettőn áll a vásár, és a veszekedéshez is két ember kell. Úgyhogy ezeket a kérdéseket magadnak is tedd fel!
Biztosan minden rendben lesz!
Én most keztem el szervezkedni, mert már rég kitűztük az időpontot és vészesen közeleg!Még csak a költségvetéseket csinálok, hogy biztos megtudjuk-e tartani, mert nem álunk jól anyagilak!
Egy hete keztem el vele foglalkozni, de már veszekszünk a zenén, a vendég listán, az öltönyén!Soha az elött semmin nem vesztünk össz!
Ez egy sterszes időszak mindenkinek!
Mind ketten azt akarjátok hogy tökéletes legyen, de az egyiknek nem tetszik az ami a másiknak!
Beszéljétek meg, és ha úgy látod hogy nem enged valamiből, akkor gondold át hogy te rosszúl éreznéd e magad ha engednél!És ha a válasz magadban nem, akkor engedj!De ugyan ezt tegye meg ő is!
A nagynénémék az előkészeletektől végig veszekedtek, még az esküvőn is, de azóta egyszer nem vesztek ösze és boldog házasok!
Sok boldogságot nektek az esküvőhöz és a babához is!
Ezekszerint ez nem egyedi eset! Bízom benne, hogy helyre jön minden magától.
Nagyon szépen köszönöm! Nektek is Nagyon Boldog Babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!