Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben? "Visszahívnátok" az esküvőtökre udvariasságból?
Az unokatesómnak már volt egy esküvője kb -11-12 éve. Azon ott voltam. Semmi gond nem lenne ezzel, csakhogy elvált, és most újra esküvője lesz: ebben a hónapban.
Az hagyján, hogy engem nem hívtak meg, a szüleimet sem, de még a nagyszüleinket sem.
Az a kérdés, hogy így ti a jövőre tartandó esküvőtökre meghívnátok-e őt és a családját?
Nyilván udvariasságból illene, hiszen egy esküvőjén én is ott voltam. Másrészről engem nagyon bánt, hogy arra se méltatta a nagyszülőket (a nagyszüleinket),hogy felemelje a telefont,és beleböfögjön két értelmes mondatot meghívó gyanánt. Az esküvő hírét is az ő szüleitől tudjuk egyáltalán.
Ti mit gondoltok?
Nem tartjuk a kapcsolatot, 5-6 éve láttam utoljára. ...
Nem is az anyagi oldala érdekel, mert egy család egy esküvőn nem oszt, nem szoroz, hanem az, hogy ilyen esetben hogy illendő?
szerintem akkor se kéne meghívnod, ha most nem menne férjhez.
úgy értem, hogy oké 12 éve ott voltatok. már több mint 5-6 éve nem is tartjátok a kapcsolatot.. ő is okkal nem hívott meg.
szerintem nagyon hülyén venné ki magát ha most meghívnátok, főleg hogy ő nem hívott meg téged most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!