Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ezt tekinthetjük elfogadottnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt tekinthetjük elfogadottnak, vagy morbidnak, vagy csináljunk úgy mintha semmi se történt volna?

Figyelt kérdés
A nő megcsalta a férjjelöltet,az ő legjobb barátjával esküvő előtt.A férjjelölt mit sem tudván ezt a barátot akarja tanúnak felkérni.Mi a helyes döntés ilyenkor ? A tanú legyen tanú,ne szóljon semmit,tartsa meg ezt magában,vagy inkább másik tanú lenne a jobb ? Nem fog folytatódni a dolog,viszont itt eléggé morális dolgok jönnek fel,mi lenne a legjobb.Férjjelöltnek elmondani nem lehet,ő ragaszkodik a legjobb barátjához,nincs olyan indok ami miatt lecserélné.
2015. máj. 12. 17:11
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez a Jóban-Rosszban sorozat utolsó 2 hetének története.:)
2015. máj. 12. 17:39
 12/32 A kérdező kommentje:
Én vagyok az egyik szereplő.Ki a ludas az egészben,miközben mind a 3 személy vétett valamilyen formában.A férjjelölt,aki hónapokig csalta a nőt,a menyasszony,aki félrelépett a legjobb baráttal,vagy a legjobb barát aki belement az egészbe,és tudott mindent ? Itt mindenki hibás.Az egy dolog hogy a férjjelölt ,miután kiderült az egész az ő részéről,hirtelen mintapéldány lett,és mit sem sejt hogy ezek után őt is megcsalták ,de ezt valahol meg is érdemelte,a másik két személynek nem lesz bűntudata.
2015. máj. 12. 17:48
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Faja legjobb barát...

Nem morbid, hanem gusztustalan dolog, mindenképpen valakinek legalább egy percig felnőttként kéne viselkednie és elmondania a teljes igazságot.

2015. máj. 12. 17:50
 14/32 anonim ***** válasza:
79%
12: Mondd el,melyik szereplő, és elmondom, a Helyedben mit tennék.
2015. máj. 12. 17:51
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Egy korábbi kommentben még azt írtad, hogy nem bosszúból tettétek, most meg azt, hogy de azért megérdemli a vőlegény.

Ő a most tárgyalt esetben nem vétett, csak korábban. Most csak a menyasszony és a barát vétett.

2015. máj. 12. 17:57
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kb mindegy, a kimenetele ugyanaz lesz a dolognak, csak elodázzák.

Ha én lennék a tanú vagy a menyasszony, attól függne, hogy tudnék-e jó szívvel ott lenni az esküvőn.

Miért mondom, hogy kb mindegy? Akivel eddig eljutottunk oda, hogy megcsaljuk egymást, azzal többször is eljutottunk oda, hogy megcsaljuk egymást. Akit igazán szerettem, hiába lett volna rá nem egy lehetőségem, nem tudtam megcsalni. Szóval a korábbi tapasztalataim alapján, az eset máskor is megismétlődne, akár a férj, akár a feleség részéről. Szóval, ha nem most borul a bili, akkor valószínűleg később fog.

Miért akarnak összeházasodni?

Mikor lesz az esküvő?

2015. máj. 12. 18:01
 17/32 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem a menyasszony a kérdező, különben nem írogatna olyat, hogy "megérdemelte" a vőlegény. A barát számára csak egy olcsó numera a csaj, nem hinném, hogy megfordul a fejében, hogy ez a félrelépés büntetés lehet a múltért.. Ilyen gondolat csak egy aljas nő fejéből pattan ki, aki egy pillanatig sem bocsátotta meg valójában a félrelépést, azóta is úgy van vele, hogy majd egyszer legalább lesz egy dobása bosszúból, viszont a szép fehér ruhára nagyon vágyik, úgyhogy nem lép ki a kapcsolatból. Ebből a történetből a vőlegény a vesztes, mert ő az, aki úgy megy bele a házasságba, hogy nem ismeri a nő valódi énjét, és az teljesen mindegy, hogy ő sem szent, mert a menyasszony ennek tudatában van és elfogadta. Majd ha bevallja az ügyet a baráttal, akkor lesz 1:1 az állás.
2015. máj. 12. 18:06
 18/32 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem mindannyian nyirjatok ki magatokat vagy egymást. Szebb hely lenne a világ, legalább három gerinctelen fereggel kevesebben :)
2015. máj. 12. 18:06
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a legutóbbi kommentje alapján szerintem is a menyasszony a kérdező.

Én a helyében elmondanám, nem mennék bele egy házasságba sem bűntudattal, sem "csakazértis visszakaptad, csak még nem tudsz róla" állásponttal.

2015. máj. 12. 18:10
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg te vagy a barát és azon agyalsz, hogy elmond e a legjobb barátodnak, hogy mit tettél...

Én elmondanám. Ha már a vőlegény amúgy is megcsalta a lányt és a lány megbocsátott, akkor 1-1.

Mondjuk én eleve nem bocsátanám meg és nem házasodnék olyan emberrel, aki képes megcsalni és ha szeretem a vőlegényem, akkor nem az esküvő előtt csalom meg...mert csak kémia volt....hmmm akkor a házasság bármely pontján...akár minden nap előfordulhat, hogy megy az utcán és megkíván egy pasit...de hát szívem, ez csak kémia....gratulálok mind a hármotoknak.

2015. máj. 12. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!