Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt tekinthetjük elfogadottnak, vagy morbidnak, vagy csináljunk úgy mintha semmi se történt volna?
Faja legjobb barát...
Nem morbid, hanem gusztustalan dolog, mindenképpen valakinek legalább egy percig felnőttként kéne viselkednie és elmondania a teljes igazságot.
Egy korábbi kommentben még azt írtad, hogy nem bosszúból tettétek, most meg azt, hogy de azért megérdemli a vőlegény.
Ő a most tárgyalt esetben nem vétett, csak korábban. Most csak a menyasszony és a barát vétett.
Szerintem kb mindegy, a kimenetele ugyanaz lesz a dolognak, csak elodázzák.
Ha én lennék a tanú vagy a menyasszony, attól függne, hogy tudnék-e jó szívvel ott lenni az esküvőn.
Miért mondom, hogy kb mindegy? Akivel eddig eljutottunk oda, hogy megcsaljuk egymást, azzal többször is eljutottunk oda, hogy megcsaljuk egymást. Akit igazán szerettem, hiába lett volna rá nem egy lehetőségem, nem tudtam megcsalni. Szóval a korábbi tapasztalataim alapján, az eset máskor is megismétlődne, akár a férj, akár a feleség részéről. Szóval, ha nem most borul a bili, akkor valószínűleg később fog.
Miért akarnak összeházasodni?
Mikor lesz az esküvő?
Igen, a legutóbbi kommentje alapján szerintem is a menyasszony a kérdező.
Én a helyében elmondanám, nem mennék bele egy házasságba sem bűntudattal, sem "csakazértis visszakaptad, csak még nem tudsz róla" állásponttal.
Szerintem meg te vagy a barát és azon agyalsz, hogy elmond e a legjobb barátodnak, hogy mit tettél...
Én elmondanám. Ha már a vőlegény amúgy is megcsalta a lányt és a lány megbocsátott, akkor 1-1.
Mondjuk én eleve nem bocsátanám meg és nem házasodnék olyan emberrel, aki képes megcsalni és ha szeretem a vőlegényem, akkor nem az esküvő előtt csalom meg...mert csak kémia volt....hmmm akkor a házasság bármely pontján...akár minden nap előfordulhat, hogy megy az utcán és megkíván egy pasit...de hát szívem, ez csak kémia....gratulálok mind a hármotoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!