Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a zene passzol egy esküvőre? Ha igen, melyik "részhez"?
https://www.youtube.com/watch?v=AViTjRuBpg0
Igazából menyasszonyomé az ötlet, aki bele van zúgva ebbe a számba, én még sehol nem hallottam és szeretné, ha szólna az esküvőnkön (azt hiszem az egyik kedvenc filmjéből van). Ti mit szóltok hozzá? És ha igen, melyik részhez passzolna? Ő valahogy úgy képzelné, hogy a lagziban sötét lenne vmi hangulatvilágítással és pár táncikálna erre. De mit? ?
Szerintem passzol.
Talán a bevonuláshoz? Nem vagyok esküvő szakértő.
Birom, mikor a menyasszony a volegeny neveben teszi fel a kerdest. :D
Tobb helyen is egyertelmu, hogy no irta a kerdest.
#3 Nem, nem igy ertem.
A menyasszony szeretne ezt a szamot, es kivancsi a mi velemenyunkre. De fel attol, hogy le lesz hurrogva, igy inkabb ugy teszi fel a kerdest, mintha o a volegeny lenne.
Egyreszt a volegenyeket nem erdekli a sok reszlet, mint pl. zene.
Plane nem jon Gyk-ra megvitatni a menyasszonya izleset. (Csak el tudja donteni, hogy tetszik-e neki is az a szam, vagy sem.)
''Azt hiszem ez az egyik kedvenc filmjebol van.''
Amitas. Azt hiszem... ha o valoban a volegeny lenne, akkor vagy tudja, hogy miben van ez a szam (a menyasszony csak elmondana), vagy nem tudja. De olyan nincs, hogy azt hiszi... Ez megint egy gyenge huzas a kerdezo menyasszonytol, hogy elhiggyuk, hogy o a volegeny.
Es megint: a pasikat nem erdeklik a reszletek: ''melyik reszhez passzolna... sotet, hangulatvilagitas'... Ugyanmar! Egy pasi nem all neki reszletezni ilyeneket.
Es vegul: 'tancikalna'. Ez milyen cukimukisag???
Egy pasi nem hasznaş ilyen szot!
Bonus: 'De mit?'
Persze, a volegenyeket pont az erdekli, hogy egy tingli-tangli szamra mit lehet tancolni...
Szoval ezt no irta.
Szia, én a kérdésre szeretnék válaszolni :)
Szerintem nagyon szép lenne gyűrűhúzásnál :) Nagyon tetszik a zene, szerintem gyönyörű. Csak a gyűrűhúzás nem tart sokáig, szóval ha tovább szeretnétek hallgatni ezt a szépséget,akkor én még a gratulációnál, pezsgőzésnél tudnám elképzelni :)
Én is menyasszony vagyok amúgy, most lesz az esküvőnk júliusban, szóval benne vagyok a témában :) Mit szólsz?
*nyomorod
A "gusztustalanul nyálas" válaszoló
OFF: Istenem! Komolyan, egy értelmes, megválaszolható kérdés, miért nem máshol élik ki a képzelgéseiket az emberek? Ez már beteges. Ha annyira okosak és elemezőek egyesek, hogy még a kérdező élettörténetét és személyiség szerkezetét is pontosan lefestenék 5 perc alatt 2 tőmondatban; esetleg(!) bele vehetnék a számításba azt is, hogy hihetetlenül általánosítók, előítéletesek, felületesek és felszínesek - mivel kétlem, hogy annyi embert ismernének, hogy megtehetnék; joguk és közük pedig ehhez: nulla! Milyen világban élünk, hogy egy vőlegény ne vehetne részt az esküvő tervezésében? Nehogy már ti mondjátok meg!
Elnézést. A kérdésre válaszolva: nem értek az esküvőkhöz. Lány vagyok, mégis távol áll tőlem, hogy valaha is legyen nekem egy. Annyit tudok tanácsolni, nem ártana ismerni úgy átlagban a meghívottak ízlését. Van, ahol ez megfelel, van, ahol nem. Meg milyen témavilágot gondoltatok? Az is sokat számít. Ez egy svéd nyelvű szám, a Hétköznapi mennyország című filmből (meg kellene néznetek együtt, ha a kedvenc filmje). Nem igazán romantikus dal, de a szövege nem rossz, az élet ünnepléséről szól kb.. Ez a zene nekem túlontúl nyálas, viszont itt a te véleményed számít igazából, amit eddig nem nagyon árultál el - bár abból, hogy feltetted itt ezt a kérdést, vannak következtetéseim.
Neked, hogy tetszik, amit a menyasszonyod elképzelt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!