Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megrendeljem (netről) ezt a menyasszonyi ruhát?
Ez a ruha nagyon tetszik és tudom, hogy jól áll ez a vonal, viszont nem tudom mit gondoljak erről az oldalról. Sajnos az eddigi ruhák nem jöttek be annyira, mint ez:
Szóval vagy választok egy kevésbé olyat, ami tetszik és nem érzem magam olyan jól benne vagy kockáztatok és megrendelem. Ezen kívül egy ruhát tartottam elfogadhatónak és, ha nem jó a rendelt ruha, akkor az "elfogadhatót" biztosan elviszik. Sajnos nincs pénzem olyan ruhára, amilyenek nekem tetszenek.
ha már netről veszed, legalább a városodból vedd magánszemélytől, hogy feltudd próbálni. szerintem nagy így a rizikó. ha van varrónő ismerősöd, akkor még oké.
amúgy olyan eladót keress akit sokan ajánlanak
Szia!
Írj az eladónak és kérj valódi képet (tehát ő fényképezzen le egy kész ruhát). Néha küldenek, egy próbát megér...
Ilyesmire gondolok:
3-as attól hogy "nem divat" attól még tetszet valakinek!
Elég gáznak tartom,h divat alapján öltözködsz!Gratulálok
Egy ismerősöm is ebay-ről rendelte a menyasszonyi ruháját, neki bejött, nem csalódott.
Nem csak negatív tapasztalatok vannak, de csak akkor rendeld, ha biztos vagy benne.
Én mondjuk először próbálgatnék párat élőben, hogy lássam, mi áll jól, szalonokban, és ha olcsóbb netről, akkor berendelném.
Érdemes esetleg itt körülnézni, bár én még nem rendeltem, de az mindenképp szimpatikus, hogy a termék alatt fényképes véleményt hagynak a vásárlók, így láthatod, tényleg jól sikerült-e az adott holmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!